in ,

Karácsony Gergelynél nagyon rezeg a léc – Még egyelőre kidumálja magát mindenből, de már nem sokáig

Munka nincs, csak politizálás…

Aki még emlékszik a Tarlós érára, az jól tudja, hogy ott nem volt ez a napi politizálás, ott szakma volt, és városirányítás! VALÓDI városirányítás! Kizárólag szakmai alapon! Voltak némi viták Lázár és Tarlós között, de rendezték végül a nézeteltéréseket, inkább csak kakaskodás volt. De ezenkívül semmi! És mi van most? Masszív Facebookozás, politizálás, mutogatás, aljas Facebook bejegyzések, 50 halott az idősotthonban, életveszélyes Lánchíd, és totális (tapasztaltuk) közlekedési káosz a bringasávok miatt.

Mondhatni, Karácsony szakmai hibát, szakmai hibára halmoz! Hogy miért? Mert nem dolgozik, csak politizál. 8 hónap alatt nagyon durva hibákat vétett már, igaz még a hívei követik egy darabig, de véleményünk szerint már nem sokáig. És akkor bizony Feri ki fog hátrálni mögüle. Amíg kifizetőhelyként tudják használni a fővárost, és lopni a budapestiek pénzét, és szétosztogatni, addig marad Karácsony, de utána úgy el fogják dobni a főpolgármestert, mint egy szaros pelenkát. Öröm lesz nézni.

Már nem kell sokat várni. De addig még Budapest sokat fog szívni.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Brutális pofon az ellenzéknek – Budapesten lesz az Európai Szuperkupa

Az ellenzék még mindig nem kért bocsánatot – Áder elrendelte a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvény kihirdetését