in ,

Karácsony Gergely folytatja a politikai leszámolást – Videó

Karácsony Gergely bosszúhadjáratot folytat

Karácsony Gergely bosszúhadjáratot folytat – állítja a Fidesz. A párt szerint ezért váltják le a fővárosi cégek vezetőit. A főpolgármester tagadta a vádakat, de azt ma is megerősítette, hogy a fővárosi cégek jelentős részénél váltani fognak. Karácsony hangsúlyozta: a váltás kapcsán nincs rajta politikai nyomás egyik ellenzéki párt részéről sem, csak szakmai alapon hoznak döntéseket.

Karácsony Gergely tagadja, hogy bármilyen politikai befolyás érné őt azért, hogy pozíciókat osztogasson a fővárosi bizottságoknál és cégeknél. A főpolgármester az MSZP választmányi ülését követő sajtótájékoztatón azt mondta a fővárosi cégek élén nem folytatnak politikai tisztogatást, de tény, hogy még sok vezetőt elküldenek majd és a helyükre pályázatot írnak ki.

Kendernai János, az LMP társelnöke szerint Karácsony Gergelynek főpolgármesterként joga van befolyásolni az érdekeltségébe tartozó ügyeket.

Kettős mércét alkalmaz a Karácsony Gergely vezette Fővárosi Közgyűlés ellenzéki többsége mióta hatalomra került

– közölte a Fidesz országgyűlési képviselője. Czunyiné Bertalan Judit hangsúlyozta: nem meglepő, hogy ígérete ellenére azonnal politikai tisztogatásba kezdett a főpolgármester.

(hirtv.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Bréking! Michelisz Norbert világkupa-győztes

Akcióban az ellenzék! Veszélyben a Galvani híd megépítése is! Százezrek életminősége a tét