in ,

Kapcsolati erőszak – Bognár Zsolt a lófejű Mérő Vera nevű fap*nát is helyre tette – Íme

Mérő Vera elmérte

Mérő Vera nőjogi ,,aktív(p)ista” elmérte. Először felmérte véleménye kinyilvánításának menekülőútját, aztán igen gyenge lábakon álló penzumát ránk mérte. Mindezt ráadásul úgy, hogy egy kommentelője mögé bújva szepegett orbitális sületlenségeket.

Szerinte politikai helyzetben nem kell előjönni családi visszásságokkal, mármint Varga Judit és Magyar Péter viszonyára gondol a kizárólag csak balról hitelesített igazság-mérés specialista. Saját szavaival ez így hangzik:
,,…baromira ártalmas most előjönni ezzel, ebben a helyzetben.”
Aha. Ha ez ilyen kézenfekvő, akkor 2006-ban Ferenc testvér miért nem azzal védekezett példának okáért, hogy ,,ő csak azért indíttatott lovasrohamot és verette puhára a civil lakosságot, mert a Klára otthon őt is rövid pórázon tartotta és ez volt a családi mintájának a kivetülése?” Milyen egyszerű is lett volna volna így a felmentés keresés, hát nem Mérő?

Az fel sem merül a balos megmondó fejében, hogy egy adott húr a feszülésekor nem azon gondolkodik, hogy milyen helyzetben és percre pontosan mikor is lenne célszerű elpattannia. Gyermekei védelmében minden emberszabású ,,anyatigris” az utolsó utáni pillanatig küzd a válás rettenete ellen, nem maga miatt, hanem a sajnos tévesen kergetett illúziója miatt, hogy hátha, hátha mégis menthető a külső szem által már teljességgel menthetetlennek látszó.
Mérő Vera meg szégyellje magát.

Összes társával együtt csupán Orbán-gyűlölő hiénák, azokból is a legrosszabbak, akik annak az ordasnak hisznek, aki poloskáktól hemzsegő vackából a fényre mászott és az ,,állatok” fenséges királyának képzeli magát.

El kell keserítsem ezt a folyton-folyvást a jobboldalt méricskélő amazont.
Nem lesz a Duna jegén koronázás, mert az már annak előtte beszakadt, mielőtt még a vörös szőnyeget ön, önök készségesen leterítették volna III. Richárdnak is gyenge pojácájuk elé.

Bognár Zsolt /Parabolha/

  

 

 


     


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Leleplező videó! Poloska Peti a Spinozában – Kibújt a szög a zsákból: „Alapvetően egy liberális ember vagyok” – Videó

Pilhál György Geszti Péterről: amikor egy kiszolgált SZDSZ-lakáj siratja a jó ízlést