in ,

Kálmán Olga hazudott – Mégis kapott meghívót az eredményváróba….

Kálmán Olga hazugságáról rántotta le az Origo a leplet

Kálmán Olga egyértelműen hazudott a csütörtöki sajtótájékoztatóján, amikor azt állította, hogy azért nem ment el az ellenzéki előválasztás szerdai eredményhirdetésére, mert nem kapott meghívást – mindez abból az Origo birtokába üzenetváltásból derült ki, amelyet Kálmán folytatott.

Egy, az Origo birtokába került üzenetváltás bizonyítja, hogy Kálmán Olga és a Demokratikus Koalíció napok óta mellébeszél azzal kapcsolatban, miért nem ment el a jelöltjük az előválasztás lezárása utáni közös sajtóeseményre. Mint ismert: Gyurcsány és Gyurcsányné főpolgármester-jelölt jelöltje azt állította, hogy nem hívták meg, miközben a meghívást már szerda délben elküldték neki, és 14:27-kor azt látta is a csevegőprogram szerint.

 

Vagyis, három és fél órával a sajtótájékoztató előtt. A ködösítésben nemcsak Kálmán Olga járt az élen, hanem Gréczy Zsolt, a DK frakciószóvivője is, aki szerdán még ruhaproblémákkal magyarázta a távolmaradást, amit egy nappal később maga Kálmán Olga cáfolt meg. Érthetetlennek tűnik, legalábbis első pillantásra, miért került a bukott műsorvezető egy ekkora hazugságspirálba – írja az Origo. Az üzenetet egy olyan személy küldte Gyurcsány jelöltjének, aki a Párbeszéd (vagyis a Karácsony-párt) sajtóosztályán dolgozik. Az illető az üzenetét még szerdán délben küldte el Kálmán Olgának, személyes Facebook-oldalára, mégpedig azt írta, hogy az eredményhirdetés várhatóan 18 órakor lesz a Benczúr utcában. És hogy utána a jelöltek ott sajtótájékoztatót tartanak. Kálmán Olga az üzenetet 14:27-kor látta.

Az egész beszélgetés az alábbi képkivágásunkban jól látható (a Párbeszéd sajtóosztályán dolgozó üzenetküldő telefonszámát a beszélgetés végén kihúzta az Origo).

Forrás: Origo

Nem kaptam meghívást az előválasztás eredményhirdetésére, ezért nem mentem el

– mondta Kálmán Olga csütörtökön a DK irodájában megjelent újságíróknak, ennek azonban a fenti messenger üzenet totálisan ellentmond. Kálmán Olga – az Origo információi szerint – képtelen volt elviselni a megalázó vereséget, hiszen egy éven belül bukott televíziósból bukott politikus lett. Ráadásul politikai megsemmisülése rekordgyorsan történt: 27 nap alatt. Képtelen volt tehát feldolgozni újabb kudarcát, és összeomlott. Az ATV-ben a műsorvezető meg is kérdezte tőle – nem véletlenül, természetesen –, hogy hisztériázott-e, miután megtudta, hogy kikapott, vagyis emiatt nem ment-e el a sajtótájékoztatóra. Kálmán Olga azt a választ adta, hogy ő még soha életében nem hisztériázott.

További részletek az Origo cikkében, ide kattintva.

PS/Origo, fotó:HPGy/PS

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Két évtized után vált teljessé a Kis-Balaton vízvédelmi rendszere

Elhunyt Ungvári Tamás író