in ,

Jurák Kata megint beletrafált: „feketeöves hantaboy”-nak nevezi Maki Zajt

Tökéletes

Jurák Kata adja a balliberális politikusok legjobb gúnyneveit. Első osztályú ötlet volt pl. Cseh Katalint elnevezni Halálbarbinak. Azóta is ez a kedvencünk.

Kata most a pestisracok.hu-n elnevezte a Moslék miniszterelnökjelöltjét hanta boynak. Mivel Maki Zaj minden nap állít valamit, majd utána másnap megcáfolja, hogy ő bizony tegnap nem mondta azt, amit (pedig de), az önjelölt  messiás-államférfi naponta hazudik valamit. Hibbant Néró módjára zavarodik bele nap mint nap saját mondandójába.

 

Következzek Jurák Kata írása:

 

Egy francia lapnak adott interjúban kért külföldi beavatkozást MZP, Orbán ellen uszított a feketeöves hantaboy

 

Meglepően sokat foglalkoznak a magyarországi választásokkal a külföldi lapok. Az élénk médiafigyelem már csak azért is különös, mert hazánk  – elvileg  – nem számít gazdasági nagyhatalomnak vagy éppen óriási erőfölénnyel rendelkező országnak. Már az is pikánsnak számított, hogy az egyébként egyetlen idegen nyelvet sem beszélő főpolgármesterrel tekintélyes német, francia és liberális, angol nyelvű kiadványok készítettek interjút (amíg el nem ütötte a villamos és visszalépett), de az, hogy a totálisan ismeretlen, súlytalan és még csak párttal sem rendelkező Márki-Zay Pétert is sztárolják, egészen mesébe illő. Vasárnap éppen a francia L’Express tett közzé interjút az “Orbán-legyőző” MZP-vel, aki Emmanuel Macron elnökkel is cseverészik egy kicsit, ha már úgyis Budapestre látogat hétfőn.

Érdekes interjút közölt egy francia portál az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjével. Ebben Márki-Zay (beceneve: A Hantaboy) olyan állításokkal brillírozott, mint például az, hogy “Orbán nem konzervatív és nem is keresztény.” Itt halkan jegyeznénk meg az önmagát gyakorló katolikusként jellemző MZP figyelmét arra, hogy a jézusi tanítás egyértelmű: “Ne ítélj, hogy ne ítéltess!” Nos, neki ezt máris sikerült megszegnie, de legalább jól megmondta. A L’Expressben a magyar miniszterelnökkel kapcsolatban azonban még meredekebb állításokat is közölt, így például: “Pályafutása során a magyar kommunista fiatalok titkáraként tüntette ki magát, majd megrögzött liberálissá vált, mielőtt gyűlöletkampányokkal fűtött állampártot épített volna fel.” És ha már így belejött a nagy ellenségkép-gyártásba, gondolta, itt az idő kicsit felcsigázni a franciák érdeklődését – ha már úgyis hétfőn érkezik Macron Budapestre, hogy tárgyaljon a magyar miniszterelnökkel, akinek MZP állítása szerint:

 

Orbánnak nincs értéke. 

Itt nyilván véletlenül felejtette el, hogy arról az Orbán Viktorról beszél, aki rekordernek számít a világtörténelemben, hiszen ő az első olyan miniszterelnök, aki harmadik ciklusát tölti pozíciójában megszakítás nélkül, mindezt kétharmados felhatalmazással. De MZP szerint Orbánnak nincs értéke…Nos, Péternek egészen biztosan adódik némi gondja a realitással, mert még azt is sikerült megjegyeznie, hogy “a Fidesz megbélyegzi az LMBT-embereket, miközben a Fidesznél vannak homoszexuálisok”. Ha ő mondja… 🙄 (Csak nekünk tűnt fel az, hogy mennyire foglalkoztatja a hithű katolikust az, hogy milyen nemi identitással rendelkeznek mások..?) 

MOST ÉPPEN NEM AMERIKAI, HANEM EURÓPAI BEAVATKOZÁST SÜRGET

Szinte éreztük, hogy ezután húzza elő majd a korrupció-kártyát, de beveti majd a már unalomig ismert “Magyarország már nem jogállam”-lapot is, amit követ az, hogy külföldi beavatkozást kér Magyarországgal szemben. Most éppen nem az USA-ban, hanem Európában próbálta meg kellően felvillanyozni a haladó franciákat, hogy legyenek kedvesek megvédeni Orbántól mindent és mindenkit. Kérdésre válaszolva azt is elmondta, hogy támogatja az állam és az egyház szétválasztását, ami szerinte összenőtt az Orbán-rezsim alatt, de arról is beszélt, hogy nélkülük az ellenzéknek esélye sem lett volna győzni. De hála neki, most már van remény…persze, csak ha segítenek neki. Az interjút a L’Express-ben olvashatják el, itt.

 

(Jurák Kata, pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Mutatjuk, milyen juttatásokat érintene drámaian Márki-Zay Péter minimálbért eltörlő javaslata

Fábián Barna zseniális alakításai a Hírek+-ban, az M1-en!