in

Jurák Kata – Karácsony már most átverte a választókat

A csepeli piacra hirdették meg azt a kampányindító rendezvényt

A csepeli piacra hirdették meg azt a kampányindító rendezvényt, amin – a plakát szerint – Bangóné Borbély Ildikó, Kunhalmi Ágnes és Karácsony Gergely személyesen is megjelenik szombaton reggel. A várakozásokkal ellentétben az MSZP miniszterelnök-jelöltje mégsem érkezett meg, Bangóné és Kunhalmi mellett viszont ott volt az Együtt csepeli képviselőjelöltje, Szabó Szabolcs és rózsaszínkabátos kis csapata, természetesen a Jobbik is képviseltette magát a rendezvényen.

Bár Karácsony Gergelyt személyesen nem üdvözölhettük, mégis megérkezett, igaz, egy molinó formájában, amin a politikus szavait idézték: „Jobban utálom az MSZP-t, mint a Fideszt”.

Kicsit sajnálom, hogy Kunhalmi Ágnes és Bangóné Ildikó ekkor éppen lekvárt és/vagy befőtteket vásárolt, így nem élvezhették a piaci performanszot. A téren lézengő szocialista aktivisták pedig rezignáltan vették tudomásul, hogy miniszterelnök-jelöltjük egyébként sokkal jobban utálja őket, mint a leváltani kívánó kormánypártot.

Persze azt is megszokták a szocialisták, hogy politikusaik többnyire nem tartják be ígéretüket, így Karácsony távolmaradását nem is firtatta egyikük sem.
(Jurák Kata, magyaridok.hu)

GYÁSZ – Elhunyt Balás-Piri László ’56-os szabadságharcos hős, politikai elítélt

Orbán Viktor: „Az országban nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó hangulat van”