in ,

Jurák Kata – Bicskanyitogató sértésekkel provokálta a rendőröket egy Jobbikos

A szombati tüntetésen az egyik jobbikos rendező egészen elképesztő performanszot mutatott be a rendőrsorfal előtt

A szombati tüntetésen az egyik jobbikos rendező egészen elképesztő performanszot mutatott be a rendőrsorfal előtt. Szerencséje volt, mert a zsaruk közül senki nem veszítette el önuralmát még akkor sem, amikor kolléganőjüket „fap..ának” nevezte, míg társukat „kancigánynak”. Az esetről felvétel is készült, ahol az látható, hogy egy fiatal férfi jobbikos pólóban odamegy a Parlamentet védő rendőrsorfal elé és az alábbiakat mondja:

„Nézd már azt a fap..át! Három hónapja b…ták meg utoljára. Pókos a p..ája. Nézz rá, hogy mosolyog, b…d meg, tuti igaz!”

Ekkor az osztag parancsnoka hátravezényeli az őt ért verbális támadás alatt is végig mosolygó rendőrnőt, a provokátor pedig folytatja a sértegetéseket: „Nézd, el is megy hátra, b…d meg, a f..ina! Jött helyette egy kancigány.”

A Jobbik tagjaitól megszokhattuk, hogy tiszteletlenül viselkednek a nőkkel, a rendőrökkel szembeni arrogancia mégis elképesztő magabiztosságról tesz tanúságot. Az pedig, hogy a tüntetés szervezői folyamatosan azzal haknizták körbe a balliberális médiát, hogy fideszes provokátorokra számítanak, ők békés megmozdulást akarnak, ismét egy ordas hazugságnak bizonyult a történtek fényében. A rendőröket provokáló jobbikos ugyanis az egyik rendezője volt a „forradalomnak”, aki valószínűleg nem véletlenül tévedt a sorfal elé, hiszen nagyon határozott léptekkel, operatőr kíséretével haladt a zsaruk felé.

Az, hogy nem fajult erőszakossá a szombat esti tüntetés, nem a szervezőkön, nem a résztvevőkön, hanem a rendőrök higgadtságán múlt. Ők még azt is eltűrték, hogy egy nyikhaj ordenáré módon beszéljen velük vagy ütögessék őket, csakhogy megvédjék a magyar embereket a sorosista anarchisták felforgató tevékenységétől.

Ha az esetre reagáltak volna, abból világméretű „rendőrállamozás”, „zsarnokállamozás” kerekedett volna a balhéra éhező liberális sajtósok jóvoltából, akik nyilván elfelejtenék megemlíteni a jobbikos bicskanyitogató viselkedését.
(Jurák Kata, magyaridok.hu)

Mindenki nyugodjon le a p*csába! – Vége van a választásoknak!!

Gajdics Ottó – Ki az áldozat?