in ,

Józsefvárost drogtanyává változtatná az ellenzéki migránspárti jelölt – Remek!

Na még csak az kéne

Drog- és hajléktalantanyát csinálna Józsefvárosból az ellenzék civilimádó, migránspárti jelöltje

Győri Péter, az ellenzéki pártok bevándorláspárti jelöltje ismét drogtanyát csinálna Józsefvárosból. A politikus újraindítaná a tűcsere-programot, hajléktalan központot csinálna a kerületből és visszahozná a bevándorlókat.

Nem titkolt vágya az sem, hogy a civil szervezeteknek a lehető legnagyobb befolyása legyen önkormányzati ügyekben. 

 

Megnézném, hogy mi az a helyszín és módszer, ami alkalmas a megfelelő tűcsere-programra – minderről Győri Péter, a józsefvárosi polgármester-választás bevándorláspárti ellenzéki jelöltje beszélt az Abcúgnak adott interjújában. Az ellenzék jelöltje szerint nem kérdés, hogy szükség van tűcsere-programokra, mivel a problémát nem elrejteni kell, hanem megróbálni enyhíteni. Többek között ezen kijelentések is egyértelműen alátámasztják, amennyiben győzne a polgármester-választáson, Józsefváros ismét a drogosok központi helyévé válna.

Győri arról is beszélt, hogy a hajléktalan-probléma megoldása esetében az egyik kulcs az lenne, hogy a helyi rendőrség és a hajléktalanellátók együttműködjenek. Bár Győri Péter nem fejtette ki bővebben, mit is jelent ez az együttműködést, valahol mégis sejthető, hogy hajléktalantanyát csinálna a kerületből. Nem titkolt célja az sem, hogy létrehozzon komoly befolyással bíró, illetve majdhogynem döntéshozó civil szervezetekből álló testületeket is. 

Győri korábban az SZDSZ fővárosi képviselője volt, míg Józsefvárosban is SZDSZ-es vezetés volt 1990-2009 között. Akkor gyakorlatilag a kerület egy kánaán volt a drogosok és hajléktalanok számára. Az SZDSZ-es liberális vezetés semmit sem tett a kerület lezzülesztése ellen. Győri, hű pártkatonaként, most ezt a korszakot hozná vissza Józsefvárosba.  

(pestisracok.hu)

SZÁZEZREK! – Hihetetlen sok ember a Csíksomlyói zarándoklaton! – MUTATJUK!

Gaudi: A nemzetvesztő balliberálisokkal kollaborál a Jobbik, hogy egy volt SZDSZ-es lehessen Józsefváros polgármestere