in ,

Jön Mel Gibson új filmje! – „A világtörténelem legnagyobb filmje lesz a Passió folytatása”

Mel Gibson és Jim Caviezel is külön-külön megerősítette a régóta hallható pletykát, miszerint a Passió című filmnek lesz folytatása

Mel Gibson és Jim Caviezel is külön-külön megerősítette a régóta hallható pletykát, miszerint  a Passió című filmnek lesz folytatása.  Az alkotás címe “A feltámadás” lesz, ezzel meg is válaszolva a kérdést, hogy miről fog majd szólni.

 

Több médium is az év mozifilmes bejelentéseként, szenzációként hozta le a hírt, amelyről régóta lehetett hallani: hamarosan elkészül a Passió című film folytatása, melynek címe A feltámadás lesz.  Egyelőre sok a titok, azonban az biztosnak tűnik, hogy ebben a filmben is Jim Caviezel alakítja Jézust: a színésznél aligha lehetne alkalmasabb embert találni a szerepre.

“A világtörténelem legnagyobb filmje van születőben. Sok mindent nem mondhatok el, mert sokkolnám vele a közönséget. Óriási mozi lesz, az biztos, Mel sajátos megközelítése miatt” – nyilatkozta Jim Caviezel.

Mel Gibson rendező fontosnak tartotta leszögezni, hogy nem a Passió 2-ről van szó, nem véletlen, hogy nem is ezt a címet tervezik adni az alkotásnak:

“Ez nem szimplán a Passió 2 lesz, hanem a Feltámadás. Komoly téma, aminek nem lehet csak úgy nekiugrani, és filmnyelvre ültetni. A történet ismert, akár most is elolvashatod. De inkább a mélyebb összefüggéseken, jelentéstartalmakon van a lényeg. Randall Wallace is erre fog koncentrálni, aki nem csak hogy remek író, de rendezőnek is kiváló” – nyilatkozta még 2016-ban Mel Gibson.

(777blog.hu)

Felhívás és aláírásgyűjtés Jakab Péter lemondásáért!

Most érkezett – Újabb baki, Karácsony sem tud helyesen írni