in , ,

Jól van ez így, emberek? Az amerikai nagykövet ezúttal Cseh Katalinnal egyeztetett

Miközben naponta érkeznek hírek arról, hogy az Amerikai Egyesült Államokból befolyásolni akarják a magyar médiaviszonyokat vagy bírókat hívnak tárgyalni nagykövetségükre, David Pressman amerikai nagykövet Brüsszelben látogatta meg Cseh Katalint

Miközben naponta érkeznek hírek arról, hogy az Amerikai Egyesült Államokból befolyásolni akarják a magyar médiaviszonyokat vagy bírókat hívnak tárgyalni nagykövetségükre, David Pressman amerikai nagykövet Brüsszelben látogatta meg Cseh Katalint, a Momentum Európai Unióba delegált képviselőjét. Cseh Katalin hangsúlyozta, hogy 

„őszinte beszélgetésükben” felhozta a „kormánypropaganda és a médiaszabadság kérdését is”, mert szerinte a félretájékoztatás és az orosz propaganda terjedése hatalmas károkat okoz a társadalmi életben és a politika különböző szintjein. 

Ezenkívül szóba kerültek „a magyar kormány súlyos mulasztásai és kötelezettségszegései” az EU-s feltételességi eljárással összefüggésben, valamint egyetértettek abban is, hogy a svéd és finn NATO-csatlakozás most kulcsfontosságú, és azt a Magyar Országgyűlésnek minél hamarabb kell ratifikálja.

A baloldali politikus megszólalása illeszkedik abba a képbe, hogy demokrata adminisztráció a magyarországi médiaügyekbe akar avatkozni. Mint arról már lapunk beszámolt, ezek közül a legutóbbi eset a Telex.hu nevű baloldali internetes oldal támogatása, melyet egy olyan hivatal finanszíroz, ami mögött a washingtoni külügyminisztérium áll. A Telex most induló oktatóközpontját az amerikai DRL (Bureau of Democracy, Human Rights, and Labor) több mint 740 ezer dollárral (majdnem 300 millió forint) támogatja. A Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítványok és az amerikai Biden-kormányzat által is finanszírozott Internews nevű cég is igyekszik hálózatot kiépíteni hazánkban a függetlenség álcája mögé bújva. Ők jelenleg a LinkedIn nevű közösségi álláskereső portálon próbálnak főszerkesztőt toborozni a magyar divízióhoz.

 

 

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

  

 

 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Varju elvtárs figyelmébe! Három évig terjedő szabadságvesztés is járhat rémhírterjesztésért

Pilhál Tamás nekiment Varju elvtársnak – Rémhírhozó Varju