in ,

Jó hír! Fogta magát, és megszűnt a veszprémi Jobbik! Megszűnt a veszprémi Jobbik miután Bundás Andit kizárták a pártból

Társaival együtt kilép a Jobbikból a veszprémi csoport elnöke

Társaival együtt kilép a Jobbikból a veszprémi csoport elnöke, továbbá megszűnik a helyi alapszervezet. Kovács Rajmund és a veszprémi alapszervezet azután döntött így, hogy a pártvezetés kizárta Varga-Damm Andreát a szervezetből. Egyre kevesebben bírják már elviselni a Jobbikot Gyurcsány Ferenchez közelítő Jakab Péter pártelnök terrorját – írja az Origo.

Mint írják: miután a Jobbik vezetése kizárta Varga-Damm Andreát a pártból, tiltakozásképpen a hozzá közel álló veszprémi csoport bejelentette megszűnését. Kovács Rajmund önkormányzati képviselő, az alapszervezet elnöke arról tájékoztatta az Origót, vasárnap lemond valamennyi, a Jobbikban betöltött tisztségéről. A veszprémi alapszervezet tagjainak jelentős része már kilépett a pártból, amivel a csoport létszáma 10 fő alá csökkent, így a párt alapszabályának értelmében az alapszervezet megszűnt.

 

A lap úgy tudja, Kovács döntése összefüggésben van a Jobbikban jelenleg is zajló folyamatokkal, a Gyurcsány-párti Jakab Péter autokratikus pártvezetésével, és Varga-Damm kirúgásával.

Mint ismert, a veszprémi Jobbik sokáig Varga-Damm bázisának számított, a politikus a párt veszprémi jelöltje volt a legutóbbi parlamenti választáson. Emlékezetes, a veszprémi Jobbik volt az első, amelyik kiállt Varga-Damm mellett, amikor Jakabék mondvacsinált indokokkal akarták kitenni őt a pártból. Később a politikus maga lépett ki a Jobbik frakciójából.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Megjött a legjobb mém az Indexről!

Futótűzként terjed egy magyar kommentelő üzenete az ellenzéki szavazóknak! Íme…