in ,

Javaslat a budapesti ellenzéki szavazóknak: Karácsony helyett inkább a Puzsér!

Inkább ő, mint Karácsony

Számunkra érthetetlen okokból ugyan, de vannak olyan szavazók Budapesten, akik soha, semmilyen körülmények között nem szavaznának Budapest rendbetevőjére, Tarlós Istvánra.
Nos, számukra lenne egy javaslatunk, egy kompromisszumos javaslatunk.

Tekintettel arra, hogy Karácsony Gergely alkalmatlansága politikai nézettől függetlenül, egy józan ember számára megállapítható, helyette inkább ajánlanánk valaki mást. Karácsonyt azért nem tudjuk a kedves ellenzéki szavazók számára ajánlani, mert olyan szinten alkalmatlan, hogy nemcsak velünk szúrnának ki a szavazók, ha Karácsonyt juttatnák főpolgármesteri székbe, hanem az egész várossal! Nemcsak  a Tarlósra szavazók szívnák meg, hanem úgy ahogy van, mindenki. Karácsony ugyanis annyira alkalmatlan emberileg is, hogy a saját kerületében eltéved. Azt sem tudja hol van Észak-Pest, mert összekeveri Csepellel. Egyszerű közönséges filmdíszleteket kever össze valódi fővárosi építményekkel. A XIV. kerületet csődbe vitte .A zugló parkolási botrány ügye minősíthetetlen. Valamint, ha ő lesz a főpolgármester, rögtön bevezeti az ingatlanadót, és az üres bérlakásokba migránsokat fog betelepíteni.

A kompromisszumos javaslatunk a következő az ellenzéki szavazók számára: szavazzanak inkább Puzsér Róbertre, neki legalább ilyen agyament ötletei nincsenek, a Sétáló Budapest inkább vonzó lehet, mint egy ámokfutó pancser Karácsony Gergely.

Mi viszont nagyon drukkolunk továbbra is Tarlósnak! Hajrá főpolgármester úr!

Frissítés: Miután ezt megírtuk, kikerült az éterbe Karácsony Gergely őszödi beszéde. Na kedves ellenzéki szavazók, ha még ezek után sem akartok Tarlósra szavazni, akkor még inkább Puzsérra adjátok a voksot, mint erre a kretén Karácsonyra!

mindenszo.hu

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Pilhál beszólt Gyurcsánynak és a DK-nak

      Állítólag “a gyászkoporsó ellenzéktől berosszult a csövesbánat Fidesz”