in ,

Január 20-tól: United Slaves of America

Ha semmi nem jön közbe, új korszak kezdődik. Vészkorszak.

Mi nem hiszünk enne a Q „izének”, ami Amerikában elterjedt, ami arról szól, hogy „nyugalom, nem kell semmit sem tenni, Trump mindent eltervezett és ő lesz az elnök!”. Ha nem történik semmit és úgy néz ki nem történik semmi január 20-ig, akkor bizony Hugyos Józsi lesz az elnök.

Számos videót, szöveget, boldog, foteljében hátradőlt amerikai megmondóembert láttunk, aki tudja, hogy minden a terv szerint halad és Trump lesz az elnök.

Nos, akkor nézzük: sehol az ígért Martial Law. Sehol az ígért Lázadási törvény élesítése. E sorok írása közben január 12 van és sehol az ígért törvények élesítése. Természetesen ennek a törvénynek az életbe léptetéséről körbejártak hírek a közösségi médiában, de erre semmi valós jel nem utal. SEMMI! Kedves Q hívők: ideje lejönni a szerről és tudomásul venni, hogy nagyon szépek és jók ezek az elméletek, de egyelőre semmi komoly lépést nem tervez Trump. Át fogja adni a hatalmat.

Ennyi.

Függöny.

 

Ha semmi sem jön közbe, új korszak kezdődik. Vészkorszak.

Január 20-tól, ha és amennyiben addig ténylegesen nem történik semmi jelentős változás, vagy nem léptet életbe bizonyos törvényeket Trump, akkor onnantól kezdve az Amerikai Egyesült Államok új neve a következő lesz:

United Slaves of America.

 

Ennyi.

 

Függöny.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Döbbenetes videó! Magyarországon nálunk először! Szervezetten engedték be a rendőrök a Capitoliumba a tüntetőket! Invitálták őket – Videó

Alinsky módszer: a moslék szervezetten üzenget és demoralizál a közösségi médiában – Minden napra jut egy hülye