in ,

Iványi Gábor elvtárs és Demeter Márta is fegyvereket küldene Ukrajnába! Videó

No komment

Iványi Gábor

Újabb háborús hangulatkeltés hangzott el a baloldal részéről, a március 15-i rendezvényen Iványi Gábor lelkész nevezte nemzeti szégyennek, hogy a kormány nem küld fegyvereket Ukrajnába. Korábban a baloldal jelöltje, Márki-Zay Péter és más baloldali politikusok is arról beszéltek, hogy hazánknak fegyverrel és akár katonákkal is segítenie kellene Ukrajnát.
Miközben a baloldali politikusok és Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt is tagadni próbálja korábbi nyilatkozatait, hogy fegyvert szállítanának Ukrajnának, és akár magyar katonákat is háborúba küldenének, Iványi Gábor lelkész a március 15-i baloldali rendezvényen ismét a háború támogatása mellett állt ki. Az Origo.hu tudósítása szerint a Magyar Evangéliumi Testvérközösség vezetője Orbán Viktor miniszterelnököt árulónak nevezte.

„Március ünnepén Magyarország kormányfője fogadkozik, hogy mi nem fogjuk megsegíteni a szomszéd nemzet harcát a függetlenségéért és a szabadságharcáért. Ez szégyen, barátaim”
– fogalmazott Iványi, akinek neve a baloldal köztársasági elnökjelöltjeként is szóba került.

 

 

 

Újabb baloldali politikus, Demeter Márta követeli, hogy Magyarország lépjen be a háborús konfliktusba

A baloldal újabb képviselője csatlakozott a háborús propagandához. Most a jobbikos Demeter Márta követelte a Jobbik házi tévéjében, hogy Magyarország szállítson fegyvereket az ukrajnai konfliktuszónába. A baloldal háborús kampányát Soros György is támogatja, aki a napokban közölt írásában már azzal próbálta hergelni az embereket, hogy kitört a harmadik világháború.

 

Számos baloldali politikustársához hasonlóan Demeter Márta is azt követeli, hogy Magyarország szállítson fegyvereket Ukrajnába. A Jobbik parlamenti képviselője a Jobbik N1 TV nevű propaganda médiumában Róna Péter és Fazakas Attila mellett ülve március 2-án azt mondta: „Ha Ukrajnát védjük, azzal Magyarországot is védjük (…), úgyhogy nem lehet kérdés, hogy mit kell tenni. Azt gondolom, hogy nekünk, az ellenzéknek pedig az a feladatunk, hogy megpróbáljuk kikényszeríteni azokat a kormányzati döntéseket, amelyek a magyar emberek biztonságát ténylegesen szolgálják, és az ehhez szükséges társadalmi támogatottságot teremtsük meg”.

 

 

VIDEÓ:

 

 

(origo.hu, és hirado.hu)

 

 

Add tovább!

NEM ÉRDEKELNEK minket a FRISS közvéleménykutatási adatok! Választást kell nyerni, nem közvéleménykutatást!

Bohár Dani üzenete: a választás nem nyeri meg magát! Ott kell lenni április 3-án!