in ,

Itt tart ma Jakab Péter: fojtófogással vittek földre Jakab Péter testőrei egy kutyát sétáltató járókelőt – Videó

Szeptember másodikán, Hajdúhadházán, egy kampányrendezvényen Jakab Péter testőre és sofőrje rátámadt egy kutyát sétáltató férfira.

Szeptember másodikán, Hajdúhadházán, egy kampányrendezvényen Jakab Péter testőre és sofőrje rátámadt egy kutyát sétáltató férfira. Fojtófogással vitték a földre. A RIPOST megszerezte a támadásról készült videót.
A férfit agresszív módon földre vitték, profi módon fojtófogást alkalmazva. A botrányos esetről mobiltelefonnal felvételt készítettek az arra járók.

Az ügyből rendőrségi feljelentés is lett, jegyzőkönyv rögzíti, hogy Jakab Péter testőre és sofőrje az elkövető. Az ügy összes többi körülményét még vizsgálja a rendőrség. A  megkereste a testőrt és megkérdezte Jakab Péter is.

 

ÍME A DÖBBENETES VIDEÓ:

https://videa.hu/videok/ripost/emberek-vlogok/jarokelore-tamadtak-jakab-peter-testorei-3KRDwXrFjXsKWG04?start=0

 

 

A verekedő biztonsági emberek rendszeresen követik Jakab Pétert, közös autóval járnak. A rendezvényeken azonban, próbálnak észrevétlenek maradni, távolról figyelik a Jobbik elnökét.

Jaka Péter testőrei

Bár a testőrök a helyszíneken szétszóródnak, próbálnak észrevétlenek maradni, egy autóval járnak helyszínről helyszínre. Árnyékként Követik Jakab Pétert. A kép baloldalán a fojtófogást alkalmazó testőr.

 

 

 

(ripost.hu)

 

 

 

Add tovább!

1 Comments

Jakab Péter súlyos Orbán-függőségben szenved! De van megoldás!

Bayer Zsolt üzent Jakab Péternek a testőrbotrány után: a büdös k….. anyád!