in ,

Itt az ideje egy autóstüntetésnek! Agyhalál: újabb közlekedési sávokat vonnak el az autósoktól Karácsonyék – Videó

EZÚTTAL BUSZSÁVOKAT ALAKÍTANAK KI

„A Lánchíd felújítása miatt június 19-től, szombattól változások lesznek a Hegyalja úton: többek között összefüggő buszsáv jön létre a BAH-csomópont és a Döbrentei tér között az Erzsébet híd irányában” – írja lapunk számára eljuttatott közleményében a Budapesti Közlekedési Központ. A kommüniké értelmében

holnaptól újabb forgalmi sávokat vonnak el az autósoktól, Budapest egyik legforgalmasabb útján így még jobban megnövekedhet az áthaladási idő.

A lezárástól azt várják, hogy csúcsidőben 5-8 perccel hamarabb érjenek át a buszok a pesti oldalra, mint a jelenlegi helyzetben. Azt is ígérik, hogy újrahangolják a Hegyalja úton működő közlekedési lámpákat, „kifejezetten az új forgalmi helyzethez igazítva”, emellett átalakítják a forgalmi sávokat a Döbrentei térnél, ezzel is csökkentve az Erzsébet híd előtti torlódást. Szerintük az autóval való átjutás ideje nem fog változni, de azért

azt javasolják a Budapestre érkezőknek, hogy aki teheti, a Belváros felé a közösségi közlekedést vegye igénybe, ezzel is csökkentve a főváros forgalmi terhelését.

Karácsony Gergely megválasztása óta módszeresen üldözi a budapesti autósokat, számos intézkedéssel tört már borsot az autósok orra alá.

Az utóbbi hónapokban a koronavírus-járvány harmadik hulláma utáni újraindulással pedig

a dugók is egyre elviselhetetlenebb méretűvé kezdenek duzzadni Budapest utcáin.

Egy interneten terjedő videó tanúsága szerint az ezzel járó kellemetlenségeket az autósok egyértelműen Karácsony Gergely számlájára írják.

ÍME A DÖBBENETES VIDEÓ:

 

Budapesten továbbra is a dugó a legforróbb téma, így ma is erről kérdeztük az embereket.

Válaszok a videóban! SPOILER:…

Közzétette: Budapest Beszél – 2021. június 17., csütörtök

 

 

 

(Kreft-Horváth Márk, magyarnemzet.hu)

 

 

Add tovább!

Van itt zsé! Egy rakás pénzen ül a főpolgármester: hatszor felújíthatnák belőle a Lánchidat

Nem stadion – Új villanyvonat – Mostantól 20 perccel hamarabb érhetünk a Balatonra!