in , ,

Itt a tavasz! Virágzik Kabul rózsája – Hivatalos: Szabó Tímeának elment az esze – A Zorbán tehet a háborúról

Nehéz élete lehet

Szabó Tímea számára az a legnagyobb teher, hogy ő Szabó Tímea.

Nem irigyeljük őt. Minden reggel azzal a tudattal ébred, hogy ő Szabó Tímea. Reggel fáradtan belenéz a tükörbe, és azon szörnyülködik, hogy önnönmaga még mindig Szabó Tímea. Rettenetesen nyomorultul érzi magát saját Szabó Tímeasága miatt. A hosszú évtizedek alatt sem tudott saját magához hozzászokni. Ami nem csoda.

Ezért nincs mit tennie, mit saját belső frusztráltságát, öngyűlöletét kivetíteni valaki másra. Szabó Tímea úgy döntött, hogy a választott személy, akit gyűlölni fog saját maga helyett, az egy államférfi lesz: Orbán Viktor. Így is tett. Szívből gyűlöli. Vele kel és fekszik. Kabul rózsája lefekvéskor is Orbán Viktor elátkozásával hajtja álomra depressziós fejét. Természetesen ébredéskor, reggel is Orbán jár az elméjében, az afgán nő ezért meg is fogalmazta felháborodott véleményét a háborúról, Putyinról, és természetesen Orbán Viktorról. Szabó rögtön meg is találta a felelőst, aki a vérontásért felel: Orbánt. Ki mást.

Szabó Tímea már rég elveszítette a kapcsolatot a valósággal. Sötét elméjének maradék pislákoló fénye is hamarosan kihuny, és onnan már nincs visszaút.

Most már hivatalos: Szabó Tímeának hivatalosan is elment az esze. Szabó Tímea józan eszének temetéséről a nagyérdeműt időben értesíteni fogjuk. Béke poraira. Sokat szenvedett szegény elme.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

 

Egy DK-s a Hírklikk nevű szennyoldalon fröcsög, mert nem érti a „stratégiai nyugalom” kifejezést – Akkor segítünk!

Georg Spöttle: Márki-Zay Péter nemzetbiztonsági kockázatot jelent