in ,

Isten útjai kifürkészhetetlenek – Szaniszló (DK) útjai pedig járhatatlanok – Kátyú és hajléktalan mindenhol! – Az SZTK pedig két éve nincs kész!!!

Szaniszló Sándort el kell zavarni június 9-én

Megvan annak a diszkrét bája annak, amikor egy polgármester saját mániájának köszönhetően kerül bajba. Ez volna az Üllői út felújítása és az SZTK (Zsebők szakrendelő) felújítása.

 

Üllői felújítása

Szaniszló Sándor nem kapott pénzt Budapesttől az Üllői felújítására, ezért kézbe vette az irányítást és a kerület pénzéből lépett egy bátrat: felújította az Üllői utat. Legalábbis annak egy részét. A felújítás viszont olyan pocsékra sikerült, hogy a Béke tér felé vezető részen szinte alig fér el egy személygépkocsi a járdaszigetektől. Egy mezei autós, aki nem ismeri a járást, megrémül, hogy este nem látja, merre vezet az út, mert ha pl. vezetés közben szemből ránézel az út két szélén a járdaszigetre, szemmel láthatóan olyan szűk az Üllői út, hogy attól tart az áratlan sofőr, hogy nem fér el, ezért pánikolásba kezdhet 50 km/h -s sebességnél. Valóban szűkebb lett a hely az új, amatőr módon kivitelezett járdaszigetek miatt, de attól még egy autó elfér, ha nehezen is. Emiatt (is) sok baleset volt az Üllőin, közvetlen a felújítások után. Tehát ezt Szaniszlóék elrontották: teljesen amatőr lett az Üllői felújításának kivitelezése. Biztonságos Üllői út, hirdeti Szaniszló: ja, csak a baleset lett több.

 

Hajléktalanok, kéregetők mindenhol (Havanna, bevásárlóközpontok bejáratai)

Szemmel láthatóan több a kerületben a hajléktalan, vagy hajlékkal rendelkező rászoruló, részeg kéregető. Főleg a SPAR-ok, ALDI-k és a LIDL  bevásárló áruházak bejáratainál kéregetnek rendszeresen. Agresszívak, büdösek, mocskosak és ki tudja milyen betegségeket terjesztenek. Csapatban járnak és félelmet keltenek. Néhány éve ez nem volt jellemző a kerületre. Ma már itt tartunk és ez nagyon szomorú. A 18. kerület valaha szebb napokat is látott már.

 

Kátyú és kátyú mindenhol

Az Üllői út (rosszul történő) felújításának egyik átka, hogy azokat az utakat, amik valóban a kerület hatókörébe tartoznak, nem kerültek javításra, ezért rohad és csak rohad a sok mellékút, utca. Tudnánk sorolni: Gyöngyvirág, főplébánia és környéke, Petőfi Sándor utca, Nefelejcs utca, stb.stb. Minden tele van kátyúval,  a személyautóink ezt már nem bírják tovább. Aztán az ártatlan sofőr elindul a belvárosba és ott is ugyanez várja. Gyömrői úton befele a Vaspálya úton is ez a helyzet: szétráznak az utak. De ez már a főpolgármesterhez tartozik. A 18. kerület útjai tönkrementek.

 

 

 

SZTK (Zsebők szakrendelő) felújítása leállt

Szaniszló Sándor a kormányt vádolja, hogy nem kapta meg a kerület a pénzt a kormánytól a felújításra, de ez nem igaz! A kerület megkapta a pénzt, méghozzá több milliárd forintot, de a felújításnak, ergo a pénznek nyoma sincs! Az embereket elküldik máshova vizsgálatra, mert 2 éve nem sikerült a Zsebők Szakrendelőt felújítani, egy nagyobb szélvihar esetén pedig a felvitt szigetelőréteget egyszerűen lefújja a szél!! Csak nem hagyták ki a ragasztást? Csak nem spóroltak ki valamit a felújítások során?

 

És még sorolhatnánk, hogyan rohad le a kerület, a legszebb, legfrekventáltabb részek, úgy mint a Lónyay telep is, egyszerűen elrohad, szlömösödik. Tragikus.

 

A kerület állapota tragikus!

 

Változás kell!

 

 

mindenszo.hu

  

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

     


Újabb csicskulás? Durvul a helyzet Budapesten – Karácsony a Transparencyt is magával ránthatja a hídpénzbotrányban

Somkuti Bálint: már zajlik a harmadik világháború