in , ,

Informátor: A franciák mára elvesztették saját hazájukat (VIDEÓ)

A mai 66 milliós lakosságú Franciaországban 13-14 millió ember bevándorló hátterű

A mai 66 milliós lakosságú Franciaországban 13-14 millió ember bevándorló hátterű – írja az EchoTV, amelynek stábja ezúttal Párizsban járt, hogy megmutassa a város sötét oldalát. A látottak alapján és ahogyan Marine Le Pen, a Nemzeti Front elnöke is hangsúlyozta, az integráció nem sikeres, a franciák elvesztették hazájukat.

Az Echo TV az Informátor stábjának párizsi látogatása kapcsán arról ír, a városnak vannak olyan részei, ahol a franciák abszolút kisebbségben vannak a bevándorlókkal szemben, és ez a bűnügyi statisztikákon és a városképen is meglátszik. A műsorban felidézik, 1945-ben gazdasági okokból tömegesen költöztek Marokkóból, Algériából de Fekete-Afrikából Párizsba egészen a 2000-es évekig, innentől kezdve évente kétszázezren érkeznek.

Hozzáteszik, a mai 66 milliós lakosságú országban 13-14 millió ember bevándorló hátterű. Francia kutatók szerint nagyrészt muszlimok. A körülbelül 7 milliós iszlám lakosság 75%-a vallásos, így Franciaországnak ma az iszlám az első számú vallása, hiszen ezt gyakorolják a legtöbben. A stábnak nyilatkozó bevándorlás ellenes Marine Le Pen, a Nemzeti Front elnöke meg is jegyzi, egyáltalán nem működik az integráció.


A portál arról is ír, a híres párizsi Saint-Denis városrészén már többségben vannak a bevándorlók, a helyi piac sokkal inkább hasonlít Marrakesh-re, mint a francia fővárosra. Mielőtt az Informátor stábja belekerült volna az arab piac forgatagába egy titkos rendőr figyelmeztette őket, vigyázzanak magukra és kamerájukra is. A Saint-Denis-i látogatás után André Bercoffal készített interjút az Informátor. A francia író állandó szakértője az országos televízióknak, szakterületei a bevándorlás mellett az iszlamista terrorizmus és radikalizmus. Mint elmondta,

a terrorista nem jó szó. Ők katonák a kalifátusban, az Iszlám Államban, és ez egy háború, amiben ők katonák. Nagyon egyértelműek és nagyon őszinték abban, amit tesznek. Teljes hülyeség, amikor azt mondjuk, hogy őrültek, kórházba valók, és jó útra akarnak térni. Nem, ők katonák, meg akarják nyerni ezt a háborút. Ez háború, és meg akarják nyerni.

Forrás/fotó/videó: EchoTV

(forrás:pestisracok.hu)

Soros György célja, hogy politikai káosz alakuljon ki elemzők szerint

Orbán: „egyre többen érkeznek Európába más civilizációkból”