in , ,

Íme a DK új köztársasági elnök jelöltje: Táblás Józsi! De tényleg, most mit akar DK?

A DK nem tud felmutatni semmit. Soha nem is tudott. Maximum Táblás Józsit

Az ellenzék tehetetlen. Novák és Varga lemondása után semmit nem tudnak tenni, egyszerűen semmit! Mivel Orbán Viktornak kétharmada van, az lesz a következő köztársasági elnök, akit a Fidesz-KDNP jelöl. Ennyi.

A többi ócska DK-s hőbörgés, hogy közvetlenül legyen a köztársasági elnökválasztás. Ócska blabla az egész. Elnézve az ország szellemi állapotát a baloldalon, az 1.9 millió ostoba szavazójukkal, az kéne még csak, hogy szabad elnökválasztás legyen! DEHOGYIS!

Na és ki lenne a DK szerint az új elnök? Kit jelölnének?

Ezt a tüntető illetőt?

 

 

 

Netán a Táblás Józsi legyen a DK jelöltje?

 

 

Hagyjuk már, vicc az egész.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Reméljük szemkilövetőék is tanulnak némi jó példát a felelősségvállalásról

Az ellenzék öngólt lőtt – Kövér László házelnök fogja helyettesíteni Novák Katalint!