in ,

Íme a baloldal vörösbárója: elképesztő luxuserődben él Gyurcsányék pénzembere

A magát Gyurcsányék mellett egyértelműen elkötelező, a baloldalt nyíltan pénzelő Bige László Magyarország egyik leggazdagabb embere, igazi oligarcha.

A magát Gyurcsányék mellett egyértelműen elkötelező, a baloldalt nyíltan pénzelő Bige László Magyarország egyik leggazdagabb embere, igazi oligarcha. Övé a Péti Nitrogénművek, egyeduralkodónak számít a stratégiai fontosságú műtrágyagyártásban, de a szolnoki Tiszamenti Vegyiműveknek is tulajdonosa – írja a Ripost.

Régóta nem titkolja, hogy ő Gyurcsányék legfontosabb pénzembere.

Ez már akkor kiderült, amikor idén kora tavasszal küldöttségbe ment hozzá Gyurcsány korábbi államtitkára, Horn Gábor, akit egy közlekedési baleset buktatott le.

Bige László több milliárdot érő birtokából földi halandók számára megközelíthetetlen erődrendszert építtetett, amit betonburkolatú vizesárok, megfigyelőrendszerrel felszerelt masszív kerítés és milliós quadokkal ellátott őrszázad véd a hívatlan látogatóktól – olvasható a portálon.

 

 

A több ingatlan összevonásával létrehozott nagybirtok központi területe 46 hektár, azaz csaknemfélmillió négyzetméter.

Csak az összehasonlítás kedvéért: ez húsz százalékkal nagyobb mint a kaliforniai Disneyland területe.

A birtok közelébe sem mehet senki, az elektromos védőrendszer azonnal riasztani kezd.

Az elképesztő gazdagság talán leginkább a saját, házi vadasparkban testesül meg, Bige László több száz őzet, szarvast, vaddisznót zsúfolt be a saját kerítése mögé. Ilyet utoljára Magyarországon csak az Anjou-királyok engedhettek meg maguknak – írják.

A fák közé gondosan elrejtett óriási házat egy egész tórendszer veszi körül, egymással összekötött és egymástól független tavakkal.

 

 

 

A baloldali milliárdos házát nyilvánvalóan tudatosan rejtették el az erdőben, még a levegőből is nehéz kivenni.

 

(magyarnemzet.hu)

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Pilhál Tamás nekiment Maki Zajnak: újabb Trianon Márki-Zay Péterrel

Eltörölné a rezsicsökkentést – Márki-Zay Péter elszabadítaná a rezsiárakat