in

Imaláncot indít Azbej Tristan a magyarságot meggyalázó DK-s provokátorért

Ez is egy válasz

A Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára a Facebookon jelentette be, hogy elmond egy imát Homonnay Gergely lelki üdvéért, és másokat is arra kér, hogy hasonlóan cselekedjenek.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, az ellenzék macskás provokátora, a gyurcsányista DK-val szimpatizáló Homonnay Gergely emberalatti stílusban szállt bele a magyarságba és a kereszténységbe. A nyíltan homoszexuális aktivista a nemzeti és a vallási hagyományok részét képező Szent Jobb körmenetre utalva a Facebookon úgy fogalmazott:

(…) szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbehurcolnak egy mumifikált kezet, amiről csak annyit lehet tudni bizonyosan, hogy egy férfié volt, aki ha jobbkezes volt, ezzel maszturbált, és törölte a seggét.

Homonnay fröcsögése óriási felháborodást váltott ki a magyar emberek körében, a homoszexuális férfi azonban eleddig még nem kért bocsánatot, ahogy a szimpátiáját élvező Demokratikus Koalíció sem határolódott el a magyar- és kereszténygyalázó provokátortól.

A magyar kormány részéről Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára reagált Homonnay tettére.

A politikus imaláncot indított Homonnay lelki üdvéért, kihangsúlyozva, hogy a miniszterelnök által Tusványoson megfogalmazott kereszténydemokrata alapgondolat értelmében – szemben a modernkori militáns liberálisokkal – mi elítéljük ugyan az emberek gonosz tetteit, de magukban az emberekben a Jóisten tükörképét látjuk.

(forrás: Horváth Tamás, 888.hu)

Chuck Norris vs Nagy Blanka – Videó

Exkluzív! Orbán Viktor: „Azért védjük a határokat, hogy az európaiak is biztonságban legyenek.” – Orbán Viktor és Angela Merkel közös sajtótájékoztatója – Videó