in

Imádják a Fidesz legújabb sorosozó kampányvideóját a Facebookozók

A Fidesz tegnap töltötte fel legújabb sorosozó kampányvideóját a Facebookra, mely egy nap leforgása alatt már közel egymillió megtekintést szerzett. Kijelenthető, hogy a kampányidőszak eddigi legnépszerűbb videójáról van szó

A videóra egyből rákaptak a Fidesz támogatói, és nagyon rövid idő alatt nagyon sok megosztást szerzett – jelenleg 14 ezer lájknál és 5600 megosztásnál jár.

Viszonyítási alapként érdemes figyelembe venni az MSZP és Jobbik facebookos kampányvideóit is. Az MSZP február 20-án érthetetlen videósorozatot indított, összesítve a videók mindeddig csupán 78 ezer megtekintést tudtak szerezni. Ha a videókon összeadjuk a lájkok számát, akkor is csak 900-at kapunk. 10 nap alatt versus 14 ezer egy nap alatt.

A helyzet a Jobbiknál sem fényesebb, de legalább ők már hallottak a Facebook-hirdetésekről. Tegnap ők is kiraktak egy kampányvideót, fele akkora megtekintésszáma van, mint a sorosozósnak, viszont ha az interakciószámot nézzük, az sok kívánnivalót hagy maga után: kevesebb mint ezer lájk, kevesebb mint 250 megosztás. Hiába van agyon hirdetve, láthatóan nem rezonál a bázissal, teljesen hidegen hagyja az embereket.

Szóval mire van szüksége a Facebook népének? A számok szerint még több Sorosra.
(Sümeghi Lóránt, 888.hu)

NEM STADION – Négy új megállóval hosszabbítják meg észak felé a 3-as metrót

Hihetetlen! Tízévesen világbajnok az erdélyi fiú