in , , ,

Ilyen veszélyes helyzetben Putyinnal találkozni, nem kis bátorságra vall

Most nem politizálni fogunk

Most nem politizálni fogunk, nem a találkozó politikai vonatkozásairól ejtünk meg pár gondolatot (azt már mások megírták), hanem magáról a találkának a tényéről, és a körülményekről.

 

Ez világpolitika! Előbb találkozott Putyin Orbán Viktorral, mint Macronnal! Macron még csak most következik. Elgondolkodtató.

Érzékeny nemzetközi helyzet van, ha úgy tetszik, a nemzetközi helyzet fokozódik. Ukrajna háborús propagandát folytat, ahogy az USA és a mainstream média is, a helyzet feszült, valóban, de a diplomácia csodákra képes, mindig is csodákra volt képes. Egy ilyen nehéz időszakban Putyinnal találkozni nem kis bátorságra vall. És Orbán Viktor nem riad vissza, még akkor sem, ha tudja, hogy választások közlednek Magyarországon, és egyetlen rossz lépés, és óriási baj történik tőlünk keleten, vagy akár nálunk. Sajnos a válságnak mi is részesei vagyunk, nemcsak azért, mert kárpátaljai magyar testvéreink ott élnek a válság közepén, hanem mert Magyarország szomszédjában van a válság.

Belegondolni is rossz, hogy mi lenne, ha egy ilyen túlmozgásos Maki Zaj lenne a miniszterelnök…mi történne hazánkkal? Talán háborúba sodródnánk….ezért ne is gondoljunk bele.

Továbbra is azt mondjuk: ideje megbecsülni, hogy Magyarország miniszterelnökét Orbán Viktornak hívják.

 

Még nem késő!

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

És akkor Orbán Balázs lemosta a képernyőről Mesterházy Attilát a Hír tv stúdiójában – Videó

Bagdy Emőke: a Magyar Pszichológiai Társaság a saját etikai alapelveit árulta el