in ,

Ilyen már volt egyszer 2002-ben – 60% alá csökkenhet a magyar államadósság!

Csak nehogy megint pórul járjunk….

A fiatalok nem emlékeznek az első Orbán kormányra. 1998-tól, 2002-ig tartott, hatalmas médiahátszélben kellett kormányozniuk, de elképesztő eredményeket értek el a kormányzásuk alatt. 4 év alatt megépült a Nemzeti Színház, a gazdaság növekedésnek indult, az inflációt leszorították, akkor kezdődött a családi adókedvezmények bevezetése is. A munkanélküliséget is csökkentették, a Szent korona a Nemzeti múzeumból a Parlamentbe került, amiért rengeteg támadás érte a kormányt liberális oldalról. Sosem felejtjük el, amikor 2000-ben, a Millenium évében a Szent koronát a Dunán Esztergomba vitték, a Duna mentén pedig spontán ünneplés kezdődött, az emberek lóval gázoltak bele a Dunába, és magyar zászlókat lengettek. Mire hazaért a Szent Korona Budapestre, addigra több ezer ember várakozott a Kossuth téren, spontán gyűlés volt, és az emberek énekeltek….

Emlékezzünk vissza: az I. Orbán-kormány volt az, amelyik elképesztő magasságokból csökkentette le a GDP arányos államadósságot 55%-ra. A Fidesz sajnos a választásokat 2002-ben elveszítette, és jött az MSZP-SZDSZ kormány, aki 80% (!) fölé vitte fel megint hazánk adósságát. Most ott tartunk, hogy 2022-re ismét 60% alá kerülhet Magyarország adóssága. Szerencse, hogy van nekünk egy Varga Mihályunk, és egy Matolcsy Györgyünk!
Csak nehogy a történelem ismételje önmagát…Nyernünk kell 22′-ben!

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Na végre! Közeleg Salvini ideje. Elkezdett szétesni az olasz kormány! Benyújtotta lemondását az olasz oktatási miniszter

Ezt minden magyar vigye magával 2020-ra! Videó