in ,

Ilyen hűvösben nincs is jobb egy balatoni forraltborfagylaltnál – Az Aranytölcsérben, a Balaton legjobb fagyizójában jártunk…

Ami jó, az jó

Az embert mindig érik meglepetések. Itt a szerkesztőségben mi nagy fagylalt ínyencek vagyunk, és minden évben úgy gondoljuk, hogy bennünket fagyi téren már nem érhet meglepetés. Aztán tavaly, amikor az Aranytölcsérben jártunk itt Balatonszéplak-Alsón, elvarázsolt minket a csokis menta fagyi.

Gyakran járunk Széplakon, ezért ismét betértünk egy fagyira. Természetesen kértünk ismét csokis mentát, ami ugyanolyan tökéletesen finom volt, mint tavaly, azonban most a fagylaltozó tulajdonosa ebben a hűvösben megkínált minket egy forraltbor fagyival!  Igen, forraltbor fagyi! Már ilyen is van. Életünkben nem kóstoltunk még ilyen fagylaltot, főként azért, mert eddig sehol sem találkoztunk vele. Mostantól fogva bátran kijelenthetjük: A csokis menta után újabb kedvencünk van az Aranytölcsérben: a forraltbor fagyi!
Újdonságként felfigyeltünk a sváci csokis fagyira, amivel szintén sikerült minden ízlelőbimbónkat kielégíteni.

 

 

KÜRTÖSKALÁCSOS tölcsérben is kérheted a fagyit!

 

 

Egy tipikus életkép az Aranytölcsérből

 

Azért néhányféle kehely is kapható

 

Luxuskörnyezetben várják a fagyizókat! 

 

Aki a Balaton déli partján jár, kötelezően térjen be az Aranytölcsér fagyizóba Balatonszéplak-Alsón!

Az élmény garantált, a fagyis csajok pedig gyönyörűek!

Értékelésünk:
10/10

mindenszo.hu

 

 

Kapcsolódó cikkek:

FIGYELEM! A Balaton legjobb mentás-csokis fagyija itt található – Aranytölcsér fagyizó, Balatonszéplak Alsó – A mindenszo.hu első “fagylalt kritikája”

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ez a rövid véleményünk Vadai elvtársnőről – Videó

Döbbenet – Államcsődközeli helyzetet is eredményezhetne Karácsonyék ötletparádéja