in , ,

Ijesztő magyarellenesség: A momentumos Donáth Anna a fideszes magyar bizottsági jelöltek elleni vétóra beszélte rá liberális frakciótársait az EP-ben

A momentumosok nem tartanak szünetet

A momentumosok nem tartanak szünetet, ahelyett, hogy mélységesen szégyellnék magukat, még rátesznek egy lapáttal a magyarellenes tevékenységükre. Korábban Cseh Katalin büszkén pózolt a magyarellenes román politikussal, Donáth Anna pedig Facebookon osztotta meg gondolatait, melyben az európai politikusokat hordta le azért, mert a fideszes Járóka Líviát megválasztották az Európai Parlament egyik alelnökének, melyet portálunk meg is írt. Amellett, hogy mindez szembemegy a szokásjoggal, különösen undorító annak fényében is, hogy saját nemzetbeli politikustársa ellen kelt ki. Ilyen agresszív és minden tisztelet nélkülöző hozzáállást ritkán lehet látni, a zsigeri gyűlölet vezérelte momentumos hazaáruló akciók láttán még a régi SZDSZ is örömmel csettintene. Donáth Annának mindez nem volt elég, most liberális frakciójának vétóját könyörögte ki Cseh Katalinnal az oldalán, hogy ne szavazzák meg a fideszes bizottsági jelölteket.

Ezzel a finom gondolattal nyitja posztját a volt MSZP-s Donáth László lánya:

A frakciónk vétózza a fideszes jelöltek EP-bizottsági kinevezéseit – Európa-ellenes képviselők nem elnökölhetnek uniós bizottságokat!

A továbbiakban is harcos marxista hangvételt üt meg a momentumos üdvöske, ahol büszkén hirdeti, hogy ő és Cseh Katalin hatására a liberális frakció nem fogja megszavazni a fideszes bizottsági jelölteket az Európai Parlamentben.

A frakció, részben a momentumos képviselők felszólalásainak hatására arra a konklúzióra jutott, hogy nem tudja olyan pártok képviselőit támogatni, amelyek hazájukban lebontják a jogállamot és letérnek az európai integráció útjáról. Így a Renew Europe sem a Fidesz, sem a lengyel kormánypárt (PiS) képviselőit nem fogja megszavazni.

A teljes gondolatsort érdemes elolvasni egyben:

Forrás: Donáth Anna Facebook oldala; Fotó: PS/Horváth Péter Gyula

 

(Szabó Gergő, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Demeter elvtársnő akár három évet is kaphat

Az ellenzék ezért sírva fog fakadni: tovább javította Magyarországra vonatkozó növekedési előrejelzését az Európai Bizottság