in , ,

Így működik Soros és Simicska médiagépezete: Lejárató cikkekkel sorozzák a migrációról beszámoló svéd-magyar nőt

Rövid idő alatt hat lejárató cikk jelent meg a magyar haladó- és ellenzéki propagandasajtóban arról a svéd-magyar nőről, aki a Magyar Televíziónak beszámolt az európai valóságról és elmondta az igazat a svédországi bevándorlási helyzetről

Rövid idő alatt hat lejárató cikk jelent meg a magyar haladó- és ellenzéki propagandasajtóban arról a svéd-magyar nőről, aki a Magyar Televíziónak beszámolt az európai valóságról és elmondta az igazat a svédországi bevándorlási helyzetről.

Soros György és Simicska Lajos lejárató médiagépezete, no meg az őket másoló portálok most hivatalos, állami dokumentumokkal próbálják lejáratni a nőt, a svéd-magyar Natalie Contessa af Sandeberget, miután az M1-nek azt mondta, Magyarország jelenleg a legbiztonságosabb, mert mások a törvények, nem engedték be a migránsokat.

Az első lejárató írást az az Index közölte, amelynek bevándorláspárti, migránssimogató munkatársa, Földes András korábban a svéd állam és Soros pénzén közölt PR-cikket az országban uralkodó állapotokról.

Napok óta óriási nézettséggel fut az MTV pénteken adásba került interjúja azzal a svéd-magyar nővel, aki arcát és nevét vállalva beszámolt arról, hogy milyen állapotok uralkodnak Svédországban a migránsok tömeges betelepítése óta. Az interjú azóta szárnyal, a beszélgetés Facebook-verzóját is már több mint félmillió ember tekintette meg. Pikáns, hogy miközben az ellenzék és sajtója rendszeresen a magyar sajtószabadság hiányáról hablatyol, aközben Svédországban és Németországban ilyen nyilatkozatok nem jelenhetnek meg a fősodratú médiumokban. 

Az ominózus interjút a PestiSrácok.hu is szemlézte. Megírtuk, a biztonság miatt költözött Stockholmból Magyarországra a svéd-magyar Natalie Contessa af Sandeberg, aki az M1 aktuális csatornának nyilatkozva azt mondta: Magyarország jelenleg a legbiztonságosabb, mert mások a törvények, nem engedték be a migránsokat. Az interjú után a liberális média azonnal elindította a válaszcsapást. Előbb az Index közölt egy cikket, amelyben nem a nő állításait, hanem a szavahihetőségét próbálják megsemmisíteni. Ezt követően az Index írását elsőként, feltűnő gyorsasággal Soros György lapja, a 444.hu vette át, majd varázsütésre, mindössze 9 perc alatt csatlakozott a lejárató akcióhoz a 168 óra, a HVG, Simicska Lajos MNO.hu-ja. Őket követte később a propeller nevű oldal.

Kérdés, hogy a nőről szóló svéd állami iratok hogyan landoltak a lapnál, az azonban biztos, hogy Földes András, az Index bevándorláspárti és migránssimogató újságírója korábban több PR-cikket is közölt a svédországi migránsokról.

Földes írásait pedig nem más, mint a svéd külügyminisztérium intézete, valamint Soros György Open Society Initiative for Europe nevű intézménye pénzelte. A mostani indexes írást jegyző Dezső Andrásnak egyébként is erős napja van, ugyanis a malmöi albán bandák balhéira rámutató szakértői véleményt azzal próbálta hitelteleníteni, hogy Orbán Viktor korábban méltatta Albániát.

A véleményszabadságot nehezen tűrő liberális és jobbikos média (Index, 444, MNO, HVG, 168 óra) úgy állítja be az igazságot kimondó svéd-magyar nőt, mint valami veszélyes visszaeső bűnözőt, holott értesüléseink szerint pitiáner ügyekről van szó, ami ha Magyarországon büntethető lenne, a fél ország bűnöző lenne. Ugyanis Svédországban lehülyézni, vagy éppen „lepszichopatázni” a szomszédot, az rágalmazáshoz vagy jó hírnévsértéshez hasonló „bűncselekmény”, amiért jó pénzeket lehet szakítani kártérítésként.

A nő másik “bűne”, hogy ugyancsak Svédországban összeveszett egy kutyással, amiért az a kocsiban hagyta bezárva a háziállatot. A kutya védelmében fellépő Natalie Contessa af Sandebergről bosszúból azt állította a rendőröknek az eb gazdája, hogy a nő állatvédőnek adta ki magát. A kutya gazdája kártérítést követelt a svéd-magyar nőtől. Az ehhez hasonló kártérítés-követelő személyiségperek egyébként egész jó pénzkereseti lehetőségnek számítanak Svédországban, épp ezért tömegesek. Ezek tehát a nő „bűnei”, amiért elvetemült bűnözőnek állítja be a hazai ellenzéki sajtó.

Persze pontosan tudjuk, hogy az ellenzéki médiumok esetében a lejáratás egyszerűbb, mint a nő állításaival vitatkozni. Így írnak ők!
(pestisracok.hu)

 

10 évesekkel plakátoltat Gyurcsány és a DK – Ez konkrétan bűncselekmény! – Ez már politikai pedofília

Agyhalál – Balhés székházostromlóval ellenőriztetné a választás tisztaságát a Momentum