in , ,

Így már minden világos: Hodász atya elvtárs antidepresszánsokat szed, pszichiáterhez jár

Interjút adott

Hodász elvtárs atya főleg a 444-nek, meg a telexnek ad interjút, de most kivételesen ismét egy libernyák sajtónak, a Szabadeurópának adott interjút. Ő ugye konzervatív sajtónak nem is nyilatkozik. NO komment.

Mint kiderült az interjúból, Hodász elvtárs pszichiáterhez járt, és antidepresszánsokat szed, így már értjük a viselkedését, meg minden egyebét, így nyilatkozott:

A magyar társadalom súlyosan beteg. Általában a súlyosan beteg emberek nem ismerik el, hogy segítségre van szükségük lelkileg. Egy alkoholbeteg számára az első lépés a gyógyulás felé az, ha ki tudja jelenteni, alkoholbeteg vagyok, mert akkor el tud kezdeni foglalkozni a problémával. Pont azok tiltakoznak a legvehemensebben a pszichológia meg egyáltalán a terápia ellen, akiknek a legnagyobb szükségük lenne rá.

 

Tehát akkor most ő saját magáról beszél. Magából indul ki, de ne vetítse ki lelki nyomorát a magyarokra, és főleg ne úgy, hogy pap létére a liberális, ateista, sőt, helyenként sátánista oldalt támogatja. Nem kéne, Hodász elvtárs, nem kéne.

 

Ébredjen már fel, és tegye azt, amire felesküdött: szolgálja Jézust, Istent, és ne a másik oldalt.

Ön pont ugyanolyan tévúton jár, mint Perintfalvi Rita. Ha pedig direkt csinálják, annál nagyobb a baj!

Na, puszi!

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Olvasnivaló a baloldal számára – Bloomberg: a magyar gazdaság elkerülte a visszaesést

Találgassunk együtt! Ön szerint hány napig fog működni Peti bohóc új pártja?