in ,

Igazi libernyákpukkasztó műsor volt a Pesti Tv-n – Németh Szilárd volt a vendég – Videó

Nagy a sivalkodás

A Pesti TV videói alatt a Youtube-on szabályos libernyák sivalkodás van. Annyira ki vannak akadva a Pesti Tv elindulásán, és a műsorokon, hogy már az első, lejárató mém-videók is elkészültek a tévéről. Ez jó jel!

Jeszenszky Zsolt műsorának vendége Németh Szilárd volt.

Íme a teljes adás:

 

A libernyák oldalon jellemzően le szokták bunkózni Németh Szilárdot.

 

Ezért tegyük tisztába, ki is az a Németh Szilárd:

Németh Szilárd István 1964-ben született szegény csepeli munkáscsaládba. Otthoni örökség katolikussága. Húgával és (később rokkantnyugdíjas) szüleivel élete első tíz évét egy 9 négyzetméteres albérletben töltötte. A Jedlik Ányos Gimnáziumban érettségizett, majd 1982–1996 között egy csepeli iskolában dolgozott, először képesítés nélküli napközis nevelőként, majd tanítóként, tanárként, igazgatóhelyettesként. A munka mellett a Budapesti Tanítóképző Főiskolára járt, 1987-ben vagy 1990-ben a könyvtár-tanítói szakon szerzett oklevelet. 1987–88-ban a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár csepeli fiókjának könyvtárosa.

1996-ban a Budapesti Műszaki Egyetem közoktatási vezetői szakán szerzett oklevelet. 1997-ben az ELTE környezetpedagógus szaktovábbképzésén vett részt.

1997-ben a Csikó sétányi, későbbi nevén Görgey Artúr Általános Iskola igazgatója (az iskola később bezárt[1]). 1998–2000-ben a Vasutasok Szakszervezete humán erőforrás és szervezési osztályának vezetője a MÁV Rt. Vezérigazgatóság, személyügyi főosztályán. 2000-től a Környezetgazdálkodási Intézet (KGI) európai integrációs igazgatója annak megszűnéséig, majd 2004–2010 között a KGI jogutód VITUKI Nonprofit Kft. szakági igazgatója, oktatási részlegvezetője. – írja a wikipedia.hu.

 

Kíváncsiak vagyunk, hogy a Németh Szilárdot szidalmazók vajon fel tudnak-e mutatni egy ilyen életutat?

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! A főpolgármester egyik tanácsadója (is) szervezte az egyetemfoglalást

Kegyetlenül megviselte a koronavírus Barta Sylviát – Látászavar, izületi fájdalom, memóriazavar