in , ,

I stand with Israel – Szolidaritási nyilatkozat Izraellel – Itt lehet aláírni! Ömlenek az aláírások

Kiállunk Izrael mellett!

Terrorista támadás érte Izraelt

Ez az orv és aljas támadás merénylet volt a szabad világ ellen, ezért itt az idő, hogy zsidók és keresztények összefogjanak és felvegyék a harcot az iszlám terrorizmussal szemben. A terrorista Hamasz és a Hezbollah a világot lángokban szeretné látni, az embertelen terrorista támadást az illegális migránsok Kanada, Franciaország és Németországszerte az utcákon ünneplik. Nem a demokráciát ünneplik, hanem a terrorizmust és éppen ez az viselkedés és tett igazolja azt, hogy Orbán Viktor és a magyar kormány helyesen cselekedett, amikor nemet mondott a választókkal közösen az illegális bevándorlásra.

Izraelt megtámadták, Izrael most háborúban áll, minden ellentámadás jogos és igazolt, mert az ellenség bizonyíthatóan ártatlanok százait mészárolta le, mentőautókra is bombát dobtak és egy fesztiválon is ártatlan emberek százait mészárolták le.

 

A mindenszo.hu ezzel a szolidaritási nyilatkozattal támogatja Izraelt, Benjamin Netanjahut és egyben elítéljük az iszlamista terrorista támadást.

 

 

Aláírom a nyilatkozatot

Elfogadja, hogy a mindenszo.hu tájékoztatót küld a petícióval és a hírekkel kapcsolatban.

Izraeli zászlót vetítettek a Brandenburgi kapura: szolidaritást vállalnak a németek a zsidó állammal

Bayer Zsolt üzenete: a mai nap után csak egyet kérhetünk az izraeli fegyveres erőktől – Számoljanak le ezekkel a terroristákkal, írmagjuk se maradjon!