in , ,

Húsvét a háború árnyékban – Ideje békét teremteni lelkünkben, és népeink között

Ha nem most, hát mikor aktuális?

Nagy erők munkálkodnak a Harmadik világháború kirobbantásán.

 

“A Nyugatnak szüksége van a harmadik világháborúra” – figyelmeztetett Martin Armstrong. Az amerikai elemző szerint borzalmas úton haladunk, és az csak egy propaganda szöveg, hogy hamarosan visszatérünk a normális kerékvágásba.

A legendás pénzügyi és geopolitikai elemző, Martin Armstrong úgy véli, hogy az Új Világrend, az úgynevezett Nagy Újraindítás vagy angolul csak Great Reset terv megvalósításához háborúra lesz szüksége a Nyugatnak. Armstrong a USA Watchdognak adott interjújába elmagyarázta: “Amit megpróbálnak most tenni, az a medve szándékos piszkálása… Szinten mindenen növelik a nyomást. A Nyugatnak szüksége van a harmadik világháborúra.”

Armstrong élesen bírálta az európai politikát, amely szerinte totális zsákutca. Az elmúlt években az unió nem tudta a közösség gazdaságát ösztönözni, a kriptósok körében közismert keynesi közgazdaságtan teljesen megbukott. Itt kitért többek között az európai bankokban egyre többször alkalmazott negatív kamatlábakra, illetve az Európát egyre inkább sújtó gazdasági válságra.

Ezután úgy fogalmazott, hogy globális szinten pocsék a kormányzás, aminek köszönhetően úszunk az inflációban. Kijelentette: “Ez az infláció a hiányon alapul. Ezek az idióták a coviddal, a különböző lezárásokkal, végül teljesen tönkretették az ellátási láncokat.”

Az elemző úgy véli, hogy azért indulhatott meg mostanában egyféle felvásárlási láz, mert sokan az ellátási lánc problémái miatt attól tartanak, hogy egyik napról a másikra bizonyos termékek eltűnhetek a boltok polcairól. Számos termék hiányterméknek minősül már, elég csak a műszaki cikkek esetében a mikrochipekre gondolni, vagy éppen a mostanában aranyárban kapható napraforgó étolajra. Armstrong kiemelte azt is, hogy “ha háború lesz Európában, az amerikai dollár kezdetben erősödni fog, nem pedig gyengülni Ez mind szándékos. Itt nincs visszatérés a normális kerékvágásba. Sajnos ez az, ahová tartunk”.


Nem látjuk a nemzetközi diplomáciai mozgásokat a béke irányába. Nem látjuk a segélykérő ukrán elnöki üzeneteket, hogy küldjenek ételt, segélyt, gyógyszert: helyette csak fegyvert kérnek. Nem látjuk Amerikai békés szándékait sem, egyetlen fadarabot nem tesznek keresztbe azért, hogy béke legyen, sőt, ennek ellenkezőjét szorgalmazzák.

Szerencsére Magyarország a jó úton jár. Azt követi, amit követni kell: a béke útját. Erről letérni: bűn.

Egyelőre semmi jelét nem látni semmiféle békés szándéknak, sem nyugaton, sem más nagyhatalmaktól. Itt már csak Jézus segíthet.

Jézus harmadnapra feltámadt.

Van remény.

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Üzenet a magyaroknak, Húsvétra – Ismerős Arcok – Nagypénteken holló mossa két fiát – Videó

Hont András téved! Perintfalvinak nem pszichiáterre, hanem ördögűzőre lenne szüksége! – Apage satanas