in ,

Hülyék 2019 – Gréczy Zsolt fenyeget és százezres tüntetésről fantáziál

Bilincseket és vezetőszárakat akar látni a Demokratikus Koalíció az MTVA biztonsági őrein

Bilincseket és vezetőszárakat akar látni a Demokratikus Koalíció az MTVA biztonsági őrein. Erről Gréczy Zsolt, a DK frakciószóvivője beszélt hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus pártja nevében figyelmeztette a kormányt, hogy nem maradhat következmények nélkül az, ami az ellenzéki politikusokkal történt az köztelevízió épületében, ellenkező esetben – szavai szerint – kormánypárti politikusok sem lesznek biztonságban.

A Demokratikus Koalíció továbbra is azt állítja, hogy az MTVA biztonsági őrei megverték Varju László képviselőt. Gréczy Zsolt az ügy kapcsán bejelentette, pártja feljelentéskiegészítést ad be, hogy a felvételeket bizonyítékként vegyék figyelembe az illetékes szervek, ezen kívül a DK követeli, hogy az MTVA hozzon nyilvánosságra minden felvételt arról a napról, amikor az ellenzéki országgyűlési képviselők bejutottak a tévészékházba.

A DK szerint nem lehet országgyűlési képviselőket megverni, bilincseket és vezetőszárakat akarunk látni az MTVA biztonsági őrein és az őket utasítókon is. Figyelmeztetjük a kormányt, ahol következmények nélkül marad az ellenzéki képviselők elleni erőszak, ott előbb-utóbb a kormánypárti politikusok sem lesznek biztonságban

– jelentette ki Gréczy Zsolt.

Az ellenzéki képviselő állítja, az elmúlt harminc évben nem volt példa arra, hogy ilyen mértékű tüntetéshullám bontakozzon ki a magyar kormány ellen. Gréczy szerint, ahogy javul az idő egyre többen fognak az utcára vonulni és tavaszra már százezres tüntetés várható.

A politikus a sajtótájékoztatóján üdvözölte, hogy kedden tüntetés lesz a magyar kormány ellen Brüsszelben. A demonstráción felszólal majd Judith Sargentini holland európai parlamenti képviselő is, a DK-t pedig Molnár Csaba ügyvezető alelnök fogja képviselni.

ECHO TV – A nemzet hangja

(forrás:www.echotv.hu)

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Magyarország legnagyobb naperőműve egy tízezres települést képes ellátni – videó

Nem stadion – Ilyenek lesznek a budapesti szuperkórházak – Leesett az állunk