in ,

Hú dö fák iz Tóth Andi, hú dö fák iz Tornóczky Anita? – Avagy a magyar celebvilág siralmas állapota

Ki a felelős ezekért az állapotokért? Megmondjuk

(Azért kell erről beszélnünk, mert ez a médiafos akkor is eljut hozzánk, ha nem akarunk róla tudomást sem szerezni.)

Történt ugyanis, hogy egy énekes „celeb” (de undorító szó) kiscsaj, valami Tóth Andi, aki egy liberális sztárneveldében (X factor, vagy hol) megnyert egy tátogó műsort, nyervákolt idegen nyelven pár dalt, és ezért a liberális RTL Klub neki adta a fődíjat. Egy rakás pénzt, meg lemezt, stb.
Egyébként helyes kislány, meg tényleg jó hangja van, de egy kicsit talán túlzás ez az évenkénti sztárgyár az RTL-en. Egyrészt hamis önértékelést ad az „énekeseknek”, másrészt 90%-ban idegen nyelven vernyákolnak a versenyzők.

Egyetlen, üdítő kivétel Rúzsa Magdi, aki azóta befutott, sikeres énekesnő lett. Visszafogott a „sztáréletben”, nincsenek allűrjei, nem megy el „celebműsorokba”, őserdei valóságshowk-ba sztárgázsiért, hanem végzi alázattal a munkáját, nem is akárhogy. Ő talán az egyetlen kivétel, bár ő nem is az X faktorban lett híres, hanem egy másik vetélkedőben.

De térjünk vissza a kis húszéves (vagy ki tudja hány) Tóth Andira. Celebünk (fújj de undorító szó) pár napja kijelentette, hogy elutazik Amerikába, mert „nincs semmi ami itt tartaná, amiért itt maradna ebben az országban”. Szegényke. Nem találja a helyét, kevés a zsé, és el akar menni Amerikába szerencsét próbálni. Menjen! Sok sikert! Ezzel még nem is volna baj. Az egész csetepaté ott kezdődött, hogy Tornóczky Anita (aki arról híres, hogy Medgyessy Péter, a D-209-es exminiszterelnök nevelt lánya, meg még arról is híres Anita, hogy állatvédő, és volt egy híres, mémmé vált riporteri kérdése, amikor még az MTV-nek dolgozott, ami így hangzott: „És ezt így hogy?”)  egy roppant „fontos” műsorban beszólt a libsi neveldéből celebbé vált Tóth Andinak a kivándorlása kapcsán, és Tornóczky ezt a kérdést tette fel a nyilvánosság előtt: „Who the fuck is Tóth Andi?”
Erre Tóth Andi válaszolt: „Ki a f*aszom az a Tornóczky Anita?” Na, hát itt tart a „nagy beszélgetés”, itt tart a mi kis „celebvilágunk”.

A probléma már csak az, hogy celebvilágunk állapotai azért ilyen súlyosak, mert a celebvilágságot is a libsik kézivezérlik. Ők és az ő médiájuk nevelik ki ezeket a kis senkiket, akik aztán valakinek képzelik magukat és ilyen nívótlan vitákkal tömik tele az internetet és a médiát, amitől lassan már ki sem látszunk. Ezektől a kis senkiktől olvashatjuk a „who the fuck is…” kezdetű értelmes mondatokat és szintén ezektől kapjuk a „ki a f*szom az a …” válaszokat. Roppant magas az értelmi szint.
Igen, a felelős mindezért a liberális média és annak minden hordaléka, szellemileg retardált mocska. RTL Klubbostul, meg úgy mindenestül…

 

DE VAN JÓ PÉLDA, TALÁN VAN KIÚT!

Képtalálat a következőre: „virtuózok”

Igen, a jó példát az annyit szidott (a libsik szidják) MTV hozta. Pl. a Virtuózok című műsorral. Nos itt nem lesznek káromkodások, beszólások, celebségek, itt tiszta művészet van, és valódi fiatal tehetségek.
Egyelőre még a libsi sajtó mérgezi leginkább a közéletet, a „celebvilágot” (fújj de undorító szó), de hamarosan eljön az idő (kormányzati, vagy nagyvállalkozói szándék is kell hozzá), amikor nem Tóth Andik és Tornóczky Aniták, és az ő primitív vitájuk fog folyni a csapból…mert ebből már nagyon elegünk van!

mindenszo.hu

 

Nem látjuk a felháborodott egyházi vezetőket a keddi, papokat ért támadás után! Hol vannak???

Agyhalál – Kitüntették Angela Merkelt a szíriai menekültek befogadásáért – És a hágai törvényszék elé mikor kerül?????