in ,

HRUTKA beszólt Bencsik Andrásnak – Ki a francia és ki a horvát, avagy Hrutka, a sötét hazaáruló barom

A suszter maradjon a kaptafánál

A suszter maradjon a kaptafánál – tartja a magyar mondás. Hrutka János, egykori igencsak agyatlan és „favágó” focista még ennyit sem tud a világról, ugyanis foci helyett politizálva akar észt osztani. Márpedig észből elég kevés adatott neki. Nos, az ő logikája szerint Mátyás király nem magyar, de Wass Albert és például Tamási Áron se. Ellenben mondjuk, ha egy migráns itt szül, akkor az magyar.

Hrutka a franciának mondott afrika válogatottat hasonlította össze a horvát nemzeti tizeneggyel. Tette azt annak érdekében, hogy bebizonyítsa, a francia az igazi nemzeti csapat, a horvátoké viszont nem.

Érdemes idézni a vérlázító mondatait:

„A gall válogatottban csupán 2 olyan játékos szerepelt, aki nem Franciaországban született, Samuel Umtiti Kamerunban, Steve Mandanda pedig Kongóban jött a világra.
Szomszédainknál már nagyobb ez a szám, hiszen Rakitic, Lovren, Kovacic és Corluka sem Horvátországban látta meg a napvilágot.”

Szögezzük le: Rakitic, Lovren, Kovacic és Corluka, attól, hogy nem a mai Horvátország területén születtek, bizony horvátok. A horvátoknak, csakúgy, mint nekünk magyaroknak, vannak olyan fájdalmasan elszakított területeik, ahol bizony horvátok élnek. De hát miért is kellene egy észosztó magyar focistának ismernie a 20. század történelmét? Bár a délszláv háború sem időben sem térben nincs olyan messze, hogy Hrutkának ne lehetne róla tudása. De Hrutkának nem kell ilyen egzakt tudás, neki elég, ha elolvassa néhány liberális megmondóember iránymutatását. Így legalább a tények nem zavarják meg az ideológiai éleslátásában.

A „sokeszű” Hrutka szerint az a horvát, aki Horvátországban született. Eszerint Kádár János horvát, mert hát ugye Fiuméban (ma Rijeka) született. Viszont – követve Hrutka „észbontó logikáját” – ilyen alapon Tamási Áron meg Wass Albert nem magyar, hanem román.

Ellenben az illegálisan Franciaországba beszökött tunéziai, líbiai, togói, kameruni migránsok gyermeke nyilvánvalóan francia… Sőt, ha egy hazánkba illegálisan beszökött migráns itt szül, akkor az már magyar gyermek.

Hrutka szerint legalábbis.

Hrutka! Istenbarma! A pályán sem voltál egy észlény, azonkívül még annyira sem vagy! Jobb, ha csöndben maradsz!

 

 

(forrás:demagog.blogstar.hu)

Apáti Bence – AMIÓTA JOBBOLDALI LAPOKBA ÍROK, KIDERÜLT, HOGY SOSEM VOLTAM TEHETSÉGES TÁNCOS

Aki a horvátoknak merészelt szurkolni a VB-n, az rasszista – vinnyogja a liberális média