in ,

Horváth Csaba szívesen lenne a Jobbik főpolgármester-jelöltje is, ha a cicapárt dorombol neki egy kicsit

Egyelőre nem árulja el Tarlós István, hogy újraindul-e a főpolgármesteri tisztségért

Egyelőre nem árulja el Tarlós István, hogy újraindul-e a főpolgármesteri tisztségért, azt viszont nyilvánosságra hozta: Orbán Viktor miniszterelnökkel és Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszterrel tárgyal a kérdésről.

A Jobbik még korainak tartja jelöltje megnevezését, a szocialista Horváth Csaba azonban megmérettetné magát egy esetleges előválasztáson, miközben megrendszabályozná a Jobbikot, és annak politikáját is meghatározná a jövőben.

Korainak tartja Tarlós István azokat a kérdéseket, amelyek főpolgármesteri jövőjéről szólnak, annak ellenére, hogy a téma már régóta napirenden van a miniszterelnök, a Miniszterelnökséget vezető új miniszter, Gulyás Gergely és közte – írta az ATV.hu Néhány feltétel teljesülése szükséges ahhoz, hogy én komolyan elgondolkodjak. Ami biztosan kizáró ok, az a közvetlen választás elmaradása – mondta a főpolgármester újságírói kérdésre. A Jobbik egyelőre nem áll elő konkrét jelölttel. Z. Kárpát Dániel az ATV-nek arról beszélt, Budapesten sokkal inkább van esély a főpolgármesteri tisztség ellenzéki betöltésére, mint a vidéki nagyvárosokban. Ez egy komolyan veendő csatatér lesz a jövőben, de nagyon korainak tartanám a Jobbiknál egy tisztújítás közeli állapotban bármiféle személyi találgatásokba bocsátkozni – mondta a Jobbik alelnöke.

A szocialista Horváth Csaba szerint végül egy jelöltnek kell maradnia a Fidesz-KDNP jelöltjével szemben. Én azt szorgalmazom, hogy legyen a főpolgármester ügyében is előválasztás, és az előválasztáson szándékozom indulni – jelentette ki a szocialista fővárosi képviselő. Horváth Csaba szerint a Fidesz jelöltjével szemben egy jelöltnek kell állnia. Az ügy érdekében az MSZP a Jobbikkal is tárgyalna. Horváth Csaba azt mondta: ha a párt leszámolt a korábbi rasszista, nacionalista, túlzó politikájával, és mérsékelt konzervatív irányba halad tovább, úgy tárgyalóasztalhoz ülnének jobbikosokkal a szocialisták.
(pestisracok.hu)

Mozgott a föld Pest megyében

GYŐZELEM! – Őrülten izgalmas, hosszabbításos győzelemmel nyerte meg a Győr a Bajnokok Ligáját!