in ,

HOPPÁ! – Vona Gábor egy terrorszervezettel ápol remek kapcsolatot

Helyreigazítás:

Helyreigazítás:

2016. október 20. napján “Vona Gábor egy terrorszervezettel ápol remek kapcsolatot” címmel megjelent cikkünkben megalapozatlanul híreszteltük, hogy felperes tiszteletbeli tagja egy török terrorszervezetnek, illetve, hogy terroristának minősülő törökországi terrorszervezetekkel ápol rendszeres kapcsolatot, továbbá valótlanul állítottuk, hogy egy hozzá érkezett török küldöttség tagjainak ajándékozta azt a – cikkünkben is “Vona Gábor a Szürke Farkasok közt” képaláírással közölt – képet, amin ő Szürke Farkasok szimpatizánsai és vezetői közt látható. E képpel kapcsolatban azt valótlanul állítottuk, hogy Szürke Farkasok vezetők közt látható Vona Gábor.

 

 

 

Egy hírhedt török terrorszervezet, a Szürke Farkasok tiszteletbeli tagja Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Az ultranacionalista mozgalom több száz embert ölt meg az 1970-es és 80-as években, II. János Pál pápával is végeztek volna. Vona még a jellegzetes köszöntésüket is átvette.

Vona Gábor egy hírhedt török terrorszervezet tiszteletbeli tagja – írja a Ripost.hu. Korábban elsőként a Hvg.hu számolt be arról, hogy a Jobbik elnöke terroristának minősített törökországi szervezetekkel ápol rendszeres kapcsolatot. Lájkokkal és bátorító kommentekkel halmozták el például török szélsőségesek azt a fotóját, amelyet ő maga posztolt a Facebookon.

A Ripost.hu információi szerint a Jobbik elnöke korábbi törökországi előadókörútja során került szoros kapcsolatba a Szürke Farkasokkal. Értesülésük szerint tiszteletbeli taggá is fogadták. Ezt köszönte meg a terrorszervezet tagjai által használt kézjelet mutató hírhedt fényképpel.

II. János Pállal is végeztek volna

Az ultranacionalista mozgalom – a hivatalos nemzetközi álláspont szerint terrorszervezet – a nacionalista MHP párt „nem hivatalos katonai szárnya”, amely több száz embert ölt meg az 1970-es és 80-as években. Az ő egyik emberük próbálta megölni II. János Pál pápát is. Vona közvetlenül a török útja után maga posztolta a képet, amin a Szürke Farkasok köszöntésével üdvözli híveit. Ezzel a gesztussal viszonozta, hogy a szervezet tiszteletbeli taggá fogadta.

Ezzel a képpel mondott köszönetet VonaFORRÁS: RIPOST.HU

Vona Gábor egy régi, több évtizedes magyar kapcsolatot elevenített fel a Szürke Farkasokkal. Ami a migránskérdés fényében azért is érdekes, mert a Szürke Farkasok ma elsősorban az embercsempész-tevékenységéről ismert. Jórészt vezetői fölözik le a török menekülttáborokból induló, precízen irányított tevékenységet. A terrorszervezet már a kommunista időkben is embercsempészettel foglalkozott, jó kapcsolatot ápolva például Kádár János idején a magyar titkosszolgálatokkal.

Vona a cukiságkampány óta titkolni igyekszik a Szürke Farkasokhoz fűződő kapcsolatait, de persze soha nem tagadta meg őket. A Ripost jobbikos körökből származó információi szerint a közelmúltban is fogadott egy törökországi küldöttséget.

Vona Gábor a Szürke Farkasok közöttFORRÁS: RIPOST.HU

A küldöttség tagjainak a fönti, őt a Szürke Farkasok szimpatizánsai és vezetői között ábrázoló képet adományozta, ami tiszteletbeli taggá avatásakor készült Törökországban.
(origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bayer Zsolt sajátos (de méltó) bocsánatkérése Vona Gábortól!

(videó) Vona Gábor korábban még az Iráni forradalmi gárdát akarta behívni Magyarországra