in ,

Hoppá! Új csúcson a Hír TV-s Keménymag, többen nézik Dezsét, mint a Karácsony-Kálmán Olga meccset

Tarolt a Keménymag, a Hír TV kibeszélő műsora: kedd este 142 ezren voltak kíváncsiak arra, hogy Dezse Balázs kollégánknak sikerült-e megszerezni az első ajánlását az ellenzéki főpolgármesteri versenyen

Tarolt a Keménymag, a Hír TV kibeszélő műsora: kedd este 142 ezren voltak kíváncsiak arra, hogy Dezse Balázs kollégánknak sikerült-e megszerezni az első ajánlását az ellenzéki főpolgármesteri versenyen, nem mástól, mint Gyurcsány Ferenctől. Úgy tűnik, mostanában jóval többen kíváncsiak a Hír TV műsoraira, mint az ellenzéki roncsderbikre, hiszen ahogy portálunk korábban beszámolt róla, a Bayer Show legutóbbi adásának volt olyan perce, amikor a politikai showműsort 191 ezren nézték, de pénteken a Troll is nagy sikerrel ment a csatornán, hiszen 3,1 százalékos közönségaránnyal futott a teljes, felnőtt lakosság tekintetében.

A Keménymag e heti adásában az derült ki többek között, hogy sikerült-e Dezse Balázsnak megszerezni az első ajánlását, nem mástól, mint Gyurcsány Ferenctől. A DK állítása szerint egy MSZP-s számról hívogatják a szavazókat és Gyurcsány Ferenc hangjával Karácsony Gergely támogatására biztatják őket. A Keménymag megszerezte a felvételt. Szó volt a trianoni tragédiáról és a határon túli magyarok lehetőségeiről, hogyan is látja ezt Bauer Tamás és Para-Kovács Imre. De szó lesz még az MTA szobáinak rejtelmeiről is.

 

A műsor legújabb szereplője, Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese szerint még ezen baki ellenére is Karácsony Gergő a leginkább komolyan vehető jelölt a brigádból.

Karácsony Gergely olyan, mintha szándékosan sportot űzne abból, hogy hetente kétszer-háromszor totál hülyét csinál magából

– mondta Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista a zuglói polgármester legújabb nyilatkozatára, melyben földrajzi tudását „csillogtatta” meg. A Karc FM főszerkesztő-helyettese szerint a csetlés-botlás már sokszor bejött a politikában; azt gondolja, Karácsony is ezt a taktikát alkalmazza.

Jakab Péter hétfői parlamenti kiakadására, melyben Kocsis Mátét próbálta megalázni, Jeszenszky Zsolt azt mondta: az ellenzéki politikusoknak semmilyen mondanivalójuk nincsen a társadalom számára, és csak performanszokkal tudják felhívni magukra a figyelmet. A rejtélyes MTA-kéjszobáról pedig Jeszenszky véleménye az, hogy nevetséges, ahogy az ellenzéki média kezelte a témát, hiszen egészen addig fakenews-nak nevezték, amíg maga a Tudományos Akadémia nem vallott a szoba létezéséről.

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A Böszme jelöltje megbukott – Vajon most mit fog a DK kitalálni??

Salvini a Sea Watchnak: ha kell, felsorakoztatjuk a nemzetbiztonsági erőket