in

Hoppá!!! – MSZP-s politikus ölhette meg VV Fannit

A balliberális sajtó nemrég még porig alázta a testéből élő egykori valóságshow-szereplő hölgyet. A legfrissebb információk szerint Fanni megölését előre kitervelték.

A balliberális sajtó nemrég még porig alázta a testéből élő egykori valóságshow-szereplő hölgyet. A legfrissebb információk szerint Fanni megölését előre kitervelték.

„Idegenbe szakadt kokott”, a minap még így emlegette a 444 egyik munkatársa a tragikus sorsú Novozánszki Fannit (VV Fanni), aki a legfrissebb információk szerint brutális gyilkosság áldozata lett.

A sok esetben oly toleráns balliberális orgánum szerzője a Borsra hivatkozva akkor még arról írt, hogy az eltűnt lányt végül mégis megtalálták, miközben egy Frankfurt melletti kisvárosban „űzte repedt sarkával a legősibb mesterséget”.

Máig sem tudni, hogy végül is tényleg a valóságshow-hős válaszolt-e a bulvárlap kérdéseire, miután Fanni édesanyja a médiához fordult, mivel napok óta nem tudott kapcsolatot teremteni gyermekével. A lánya holléte és hogyléte miatt aggódó anyát a 444 nemes egyszerűséggel „a nő, akinek a lánya kurva”-ként aposztrofálta.

Ez a megvetéssel teli hangnem még az online lap vezetőinek is sok lehetett, hiszen az írást pár órán belül eltávolították az oldalról. Az internetes tartalmakat archiváló adatbázis azonban eltárolta a széles körű felháborodást kiváltó bejegyzést.

MSZP-s politikus ölhette meg a fiatal nőt

Fanni eltűnésével kapcsolatban letartóztattak egy férfit, aki Magyar Idők értesülései szerint a szocialisták korábbi képviselőjelöltje volt az egyik vidéki nagyvárosban. A gyanúsítottat eredetileg személyi szabadság megsértése miatt vitték be, ám az ügy mostanra emberöléssé súlyosbodott, noha a valóságshow-szereplő hölgyet továbbra is eltűntként tartják számon.

Ennek feltehetően az lehet az oka, hogy továbbra sem került elő a fiatal nő holtteste. A Bors információ szerint a csak B. L. monogrammal illetett férfi előre kitervelte Fanni meggyilkolását. A fiatal férfiról a bulvárlap információi alapján felvételeket készített annak a luxusingatlannak a biztonsági kamerarendszere, ahol Fanni lakást bérelt.

Az éjszakai felvételek tanúsága szerint az egykori MSZP-s képviselőjelölt az ölében vitte le a fiatal hölgy – vélhetően már – élettelen testét a lépcsőházban. A Bors úgy tudja, hogy a rendőrség a köztéri kameráknak köszönhetően rekonstruálni tudta a férfi útját a vidéki városig, ahol korábban politikai szerencséjét is próbára tette.

A rácsok mögé került B. L. a cikkünk megjelenésekor aktuális információk szerint nem tett beismerő vallomást, így a rendőrség tovább folytatja a nyomozást. A bulvárlap arról is beszámolt, hogy a nyomozók pajszert, kést és fegyvert is találtak a férfi gépkocsijában.

hirado.hu

(polgarportal.hu)

 

 

Szijjártó Péter így osztotta ki a Sorosista brüsszeli bürokratákat (videó)

Konrád György már megint nem vette be a gyógyszerét: most már ő is támogatja a Jobbikot.