in ,

Hoppá! Még Szürkefarkas Vona Gábor is elítéli a moslékot

Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke közösségi oldalán foglalta össze véleményét az ellenzéki összefogásról

Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke közösségi oldalán foglalta össze véleményét az ellenzéki összefogásról. Pontokba szedett írásában úgy fogalmazott: nem az erősek szövetsége állt össze, hanem a meggyengültek kapaszkodtak egymásba.

Bár Vona azt írja, szükségesnek tartja a kormányváltást, arra vonatkozólag, hogy az ellenzéki tömörülés leválthatná-e a jelenlegi kormány, úgy reagált: egyelőre a saját teljesítménye alapján nem.

 

Nem az erősek szövetsége állt össze, hanem a meggyengültek kapaszkodtak egymásba. (Talán kivétel a DK, amely egyedül várja kirobbanó formában a választást.) Felveti azonban a lehetőséget: ahogy Budapesten betolta az ellenzéki kampányt Borkai Zsolt ügye, úgy még egy-két Szájer-féle botrány, és jöhet az O1G-kormány. Alkotmányos értelemben igen, de morálisan éppen az a rendszer vezetett 2010-hez. A Gyurcsány-éra nem ellenfele az Orbán-korszaknak, hanem teremtő oka

– írta Vona bejegyzésében annak kapcsán, hogy különbözne-e a koalíció kormánya a jelenlegitől. A Gyurcsány Ferenc esetleges megváltozására vonatkozó kérdés kapcsán hozzátette:

Látott valaki erre utaló jelet? Beszélt ilyenről valaha is ő maga? Nem.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Agyhalál – Vasárnap megint forradalom volt a Hősök terén – 1 fő van jelen. A szervező

Ócska ellenzéki kommunikáció: most már nem Sztálinhoz hasonlítják Orbánt, hanem Trumphoz