in ,

Hoppá! Már négyszázezernél többen csatlakoztak a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz

Már több mint négyszázezren csatlakoztak a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz – jelentette be Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Úgy vélte, ez annak tulajdonítható, hogy a választók emlékeznek arra, hogy Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, a Demokratikus Koalíció elnöke „egyszer kirabolta, egyszer tönkretette, egyszer pedig becsapta Magyarországot”.

Elmondta azt is, hogy a petícióhoz október végéig lehet csatlakozni. Úgy fogalmazott, hogy továbbra is lehetőség lesz közterületeken aláírni a petíciót, de „most el is megyünk minden állampolgárhoz, bekopogtatunk hozzájuk, és megkérdezzük, egyetértenek-e velünk”.

Hangoztatta azt is, hogy

a baloldal „az előválasztásnak nevezett show-műsor keretében” közel egy hónap alatt 160 ezer aláírást gyűjtött össze, jóval kevesebbet, mint a Fidesz-petíció szűk három hét alatt.

Hollik István szerint Gyurcsány Ferenc többször is bizonyította, hogy nem a magyar nemzeti érdek vezérli, hanem a hatalom megragadása és megtartása. Kijelentette, hogy annak idején miniszterelnökként azt a baloldalt vezette, amely „folyamatosan adókat emelt, és úgy kezelt válságot, hogy megszorításokat vezetett be”. „2022 arról fog szólni, hogy ezt a politikát visszaengedjük-e a hatalomba, vagy sem” – szögezte le, rámutatva, hogy ma is Gyurcsány Ferenc a baloldal vezetője.

A 2006-os eseményekkel kapcsolatban a Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta, hogy

ami 15 évvel ezelőtt történt, az menthetetlen, megmagyarázhatatlan és elfogadhatatlan.

Ezt a baloldali politikusok is tudják, csak éppen Gyurcsány Ferenc bedarálta őket maga alá – tette hozzá. Szerinte ezért nem merik kimondani, hogy Gyurcsány Ferenc „a múlt, amelyet nem szabad visszaengedni, hiszen Magyarország ma jó úton halad, […] és azt kell mondanunk, hogy Magyarország további erősödésében, felemelkedésében a legnagyobb kockázatot ma Gyurcsány Ferenc jelenti”.

A volt kormányfő Hollik István fogalmazása szerint kirabolta az országot, amikor a rendszerváltás után „kommunista elvtársaival az állami vagyont kiprivatizálták saját maguknak”. Kormányzása alatt tönkretette,

 „2010-ben államcsődhöz közeli helyzetbe juttatva hazánkat”, az őszödi beszédben pedig „bevallotta, hogy csalással nyertek választást, hiszen hazudtak a választóknak”

– mondta Hollik István. Hozzátette: „ezek közül máshol egy is elég lenne ahhoz, hogy az illető eltűnjön a közéletből”.

 

(magyarnemzet.hu)

 

Add tovább!

Agyhalál – Az Élet és Irodalom szerint Ferenc Pápa tudomást sem vett Magyarországon Orbán Viktorról – Mutatjuk mennyire nem

Bolhacirkusz – Gyurcsányék az előválasztást is elk…ták – Nem kicsit, nagyon! Már jönnek a mémek is