in ,

Hoppá! Már Donáth Anna is úgy gondolja, hogy Varga Judit párkapcsolati erőszak áldozata volt

A momentumos politikus szerint azonban ez nem von le semmit a volt miniszter bűneiből, amit a magyar demokrácia ellen követett el.

 

Donáth Anna Facebook-oldalán osztott meg egy rövid videórészletet a 2020-as Varga Judittal lefolytatott vitájából, amelyben a jogállamiság helyzetéről ütköztették álláspontjaikat. Donáth szerint a vita során szembesítette az igazságügyi minisztert azzal, hogy az ügyészséget a Fidesz irányítja. 

Ne kerteljünk: nyíltan a szemembe hazudott”

– fogalmazott bejegyzésében, majd kifejtette: Varga Judit tevőlegesen részt vett a magyar jogállamiság felszámolásában. „Ettől még lehetett a Magyar Péter által elkövetett párkapcsolati erőszak áldozata, és magánvéleményem szerint valószínűleg az is volt. 

Emberként, nőként együttérzek vele a magánéleti nehézségeiben” 

– írja Donáth, majd kifejti, hogy ennek semmi köze az általa elkövetett bűnökhöz „amiket a magyar emberek, a magyar demokrácia és jogállam ellen elkövetett”. A momentumos politikus szerint a hangfelvétel egyértelműen bizonyítja, hogy „Varga Judit pontosan tudta, hogy maffiaállamot működtet, és sorozatosan hazudott erről a magyar közvéleménynek”. 

 

 

(Mandi)

 

 

 
 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Mocskos gazemberek – Új akadályt gördítene a Momentum a Magyarországnak járó uniós pénzek elé – Videó

Pilhál Tamás: az interjú, amely politikai hullaházba zárta Magyar Pétert – A politikai hulla még mozog