in ,

Hoppá! Magyarországra látogat Marine Le Pen

Diplomáciai forrásaink megerősítették azt a francia sajtóértesülést, miszerint Marine Le Pen francia jobboldali politikus október 25-26-án Budapestre utazik, ahol Orbán Viktor miniszterelnök fogadja

Diplomáciai forrásaink megerősítették azt a francia sajtóértesülést, miszerint Marine Le Pen francia jobboldali politikus október 25-26-án Budapestre utazik, ahol Orbán Viktor miniszterelnök fogadja.

Ez lesz az első alkalom, hogy a Nemzeti Tömörülés elnökjelöltje találkozik a magyar miniszterelnökkel

– számolt be róla a France Info.

A francia hírcsatorna azt is közölte, a találkozóra egy hónappal azután kerül sor, hogy Orbán Viktor hazánkban fogadta Éric Zemmour francia televíziós személyiséget is. A bevándorlásellenes publicista, aki budapesti látogatásán lapunknak is interjút adott, komoly népszerűsége ellenére még nem jelentette be indulását a jövőre esedékes francia elnökválasztáson.

 

 

A hírcsatorna arra is emlékeztetett, hogy

július 2-án Marine Le Pen és tizenöt másik európai pártvezető, köztük Orbán Viktor is csatlakozott Jarosław Kaczyński, a lengyel Jog és Igazságosság (PiS) elnökének Európa jövőjéről szóló felhívásához.

Korábban lapunk is beszámolt róla, hogy a tizenhat pártvezető saját hazájának fővárosában egy időben írta alá azt a közös nyilatkozatot, amelyben kiállnak az Európai Unió eszméje mellett, de elutasítják az európai szuperállamot.

Akkor, amikor a globalisták – akiknek Franciaországban Emmanuel Macron elnök a fő képviselőjük – útjára indították az Európa jövőjéről szóló konferenciát, mégpedig azzal a céllal, hogy tovább erősítsék az európai intézményeket, a mai megállapodással letettük egy nagyszerű szövetség alapkövét az Európai Parlamentben

– közölte akkor Marine Le Pen.

A bevándorlásellenes párt vezetője hangsúlyozta: az Európai Unió egyre kevésbé demokratikus partok felé sodródik, ezért itt az ideje, hogy az öreg kontinens hazafijai egyesüljenek a nép és a demokrácia érdekében.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Politikai hulla – Bukott Jakab tovább nyünnyög a közösségi médiában, de már senkit sem érdekel

Szlovénia is beint a LIBE bizottságnak! Janez Janša nem kíváncsi az országába látogató LIBE bizottságra