in , ,

Hoppá! Magyar-osztrák-szerb csúcstalálkozó lesz Budapesten

Jövő hétfőn magyar-osztrák-szerb csúcstalálkozót tartanak Budapesten, a tárgyalások fő témája az illegális migráció elleni közös fellépés

Jövő hétfőn magyar-osztrák-szerb csúcstalálkozót tartanak Budapesten, a tárgyalások fő témája az illegális migráció elleni közös fellépés – erősítette meg az erről szóló sajtóhíreket az MTI-nek Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár csütörtökön. 

 

 

ORBÁN Viktor; NEHAMMER, Karl, Bécs, 2022. július 28.A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Karl Nehammer osztrák kancellár (j) fogadja hivatalában Orbán Viktor miniszterelnököt Bécsben 2022. július 28-án.MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Bécs, 2022. július 28. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Karl Nehammer osztrák kancellár (j) fogadja hivatalában Orbán Viktor miniszterelnököt Bécsben 2022. július 28-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

 

 

Hírügynökségi jelentések szerint Karl Nehammer osztrák kancellár szerdán azt mondta újságíróknak, a jövő héten találkozik Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel és Aleksandar Vucic szerb államfővel, hogy megvitassák a migráció kérdését. Közlése szerint fel akarják venni a harcot a szervezett bűnözés és a csempészet ellen, valamint csökkenteni a nyomást a határokon.

Juliusban fogadta Orbán Viktor miniszterelnököt Karl Nehammer. Az osztrák kancellár a magyar kormányfővel tartott közös sajtótájékoztatóján elismerte, hogy a szankciók nem olyan gyorsan hatnak, mint előzetesen várták, emiatt „van némi frusztráció”.

Az osztrák álláspont világos: a gázembargó bevezetése nem lehetséges. Ha gázembargó lenne, akkor borulna a német ipar, és magával rántaná az osztrák gazdaságot is

– mondta korábban Karl Nehammer a nyári sajtótájékoztatón.

 

 

(vg.hu)

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Vádolom Ursula von der Leyent – A hágai nemzetközi bíróság előtt van a helye

Bréking! A mindenszo.hu szerkesztősége megvenné Gyurcsány Ferenc eladó Apró-villáját