in ,

Hoppá! Lázadás van! A hatvani MSZP is bedobta a törülközőt!

Nem hajlandó az országos elnökség döntésének végrehajtására a hatvani MSZP

Fellázadt a hatvani MSZP saját pártja ellen, nem támogatják az összellenzéki jelöltet

 

Nem hajlandó az országos elnökség döntésének végrehajtására a hatvani MSZP – írja az Index. Szerda esti közleményükben felidézik, hogy az MSZP országos elnöksége azt akarta, hogy az önkormányzati választásokon a Fidesz-KDNP legyőzésének érdekében a párt működjön együtt az ellenzéki pártokkal és szervezetekkel. A hatvani szervezet viszont úgy döntött, hogy helyben ezt nem akarják, és erről értesítették az MSZP országos központját is.

Ezek után, Érsek Zsolt, volt megyei elnök, illetve a hatvani szervezet vezetőjétől, azt a tájékoztatást kapta a hatvani MSZP, hogy őt a párt országos elnöke arról informálta, hogy az elnökség döntése alapján Hatvanban, a hatvani tagsággal szemben, támogatják az összellenzéki Együtt Hatvanért Egyesületet (EHE).

 

Az MSZP országos központjától erre vonatkozó írásos döntést, illetve arról tájékoztatást nem kaptunk, mert a nyilvánvaló jogsértést nem kívánták írásba foglalni. Tekintettel arra, hogy sem az országos elnöknek, sem pedig az országos elnökségnek az MSZP alapszabálya értelmében ilyen jogosultsága nincs, ezért ezt a tájékoztatást elfogadni nem tudjuk, és nem is akarjuk.

– írja a hatvani MSZP.

Forrás: Index; Fotó: MTI

(pestisracok.hu)

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Gyurcsányné egy hazug perszóna

      Dobrev “még nem olvasta”, hogy párttársa hogy beszélt a nyugdíjasokról – videó