in ,

HOPPÁ! – Brüsszelben tüntettek a kvóta ellen

Több tucatnyi magyar demonstráló vonult végig tegnap Brüsszel belvárosán a felső korlát nélküli migránskvóták ellen tüntetve.

Több tucatnyi magyar demonstráló vonult végig tegnap Brüsszel belvárosán a felső korlát nélküli migránskvóták ellen tüntetve. A bevándorlásellenes jelszavakat skandáló tüntetők „Freedom for Hungary, Freedom for Europe!” feliratú molinókkal a Luxemburg térre mentek, ahol Gaudi-Nagy Tamás, a magyar patrióták vezetője beszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy az unió nemzeteinek polgárai megelégelték Európa elárulását és a nemzetállamok felszámolására irányuló törekvéseket.

– Jean-Claude Juncker és áruló társai takarodjanak! – követelte beszédében a nemzeti radikális jogvédő. Hozzátette: az Európai Parlament mai plenáris ülésén várhatóan hatalmas pénzügyi csomagot szavaznak meg a migránsok földrészünkre áramoltatásának elősegítésére. Gaudi kitért arra is, hogy a magyar kormány jogi és fizikai határvédelmi erőfeszítései példaértékűek voltak a migrációs válság kitörése óta, és ezzel a kontinenst is védjük. – Brüsszellel szemben Magyarország a jog talaján áll, ha határvédelemről van szó, ezzel szemben a felső határ nélküli betelepítési kvóták jogellenesek és elfogadhatatlanok – hangsúlyozta.

Poszpischek Tamás, a rendezvény másik szervezője lapunknak a helyszínen úgy nyilatkozott: a tiltakozássorozat első állomásán vannak túl, és reményét fejezte ki, ahogyan Magyarország több millió migránst megállított, a civilek is sikerrel veszik fel a harcot azért, hogy eldönthessék, kikkel akarnak együtt élni. Budaházy Edda – Budaházy György testvére – a Hozz világra még egy magyart! Mozgalom vezetője hangsúlyozta: nem lehet migránsellenes tüntetés anélkül, hogy felhívnák a figyelmet a gyermekvállalási kedv csökkenésére.

(Kárpáti András, magyaridok.hu)

Hogy a kereszteket kiretusáló Lidl érezze a törődést – Kőkeresztet állítanak fel Csepelen a LIDL áruházzal szemben

Liberális zombik a Hír Tv-ben – Farkasházy Tivadar, Váncsa István és Para-Kovács Imre Simicska Hír TV-jében, Kálmán Olga sopánkodóműsorában.