in ,

Hoppá! Bayer Zsolt, Szakács Árpád, Szentesi Zöldi László, és Trombitás Kristóf is kifizeti Novák Előd leendő büntetését zászló ügyben!

Szép gesztus!

Novák Elődre a zászlóeltávolítás miatt büntetés várhat. Feltehetőleg pénzbüntetés, esetleg felfüggesztett börtönbüntetés.

A közéletből már többen is jelezték, hogy kifizetik Novák büntetését szolidaritásból.


 

Csatlakozom Laci barátomhoz. Ezek szerint én leszek a második, aki pénzt utal majd Novák Elődnek és a Mi hazánknak, ha büntetést kapnak.

Tegyetek így majd ti is.- írja Bayer Zsolt blogjában.

 


 

Elsőként utalok át pénzt a Mi Hazánk Mozgalom és Novák Előd számára.

„Novák Előd levette a budapesti városházáról a szivárványos zászlót, majd kukába dobta. A hatályos törvények értelmében ezért előállították. Én nem kedvelem a Mi Hazánk Mozgalmat. Nem olyan Magyarországot szeretnék, mint ők, soha, semmilyen körülmények között nem szavaznék rájuk.

Csakhogy vannak ügyek, amelyekre nem pártpolitikai alapon kell tekintenünk. Ha a budapesti városvezetés szivárványos zászlókkal épít falat az emberek közé, ha a devianciát emeli példává, és igyekszik lebontani a család, a nemzet intézményét, akkor fel kell emelni a szavunkat.

Novák Elődöt minden bizonnyal pénzbüntetésre ítélik azért, mert eltávolította a középületről a pederaszták zászlaját.
Ha ez így lesz, elsőként utalok át pénzt a Mi Hazánk Mozgalom és Novák Előd számára, és erre biztatom minden barátomat, követőmet is.” – írja Szentesi Zöldi László Facebook oldalán


Szeretném kifejezni szolidaritásomat Novák Előd mellett. Legújabb fellépésével teljes mértékben egyetértek. A hatóságok intézkedését vérlázítónak tartom. Ezennel felajánlom azt is, hogy ha bármilyen bírságot kiszabnak Novák Elődre, annak összegét magam fizetem ki. Végre egy olyan ember, egy olyan ügy, ami mellett pártpolitikától függetlenül minden magyar embernek ki kell állnia! – írja Szakács Árpád Facebook oldalán


 

Le kéne itt most futni a kötelező köröket, ugye, hogy egyebekben mennyire nem értünk egyet a Mi Hazánkkal és Novák Előddel, hogy aztán már fellélegezve folytathassuk a lényeggel, de én ezt most nem teszem meg.
Aki követ, pontosan tudja, hogy mit gondolok a világról és melyik pártszövetséget támogatom. Azt is tudja, hogy ebből kiindulva miért nem teszem le a garast a Mi Hazánk vagy éppen Novák Előd mellett, de ebben a helyzetben ez is teljesen mindegy.

A lényeg ugyanis az, hogy a helyes politikai akcionalitásról tettek tanúbizonyságot az elmúlt napokban többen is, akik megelégelték, hogy a szennykoalíció nemcsak várost irányítani képtelen, de még hozzá felcsaptak agitpropos provokátornak is, akik megállás nélkül lázítanak a normalitás ellenében.
Világos kiállást világos válaszok követnek.

Előttem is elmondták, vannak olyan témák, amelyek felülemelkednek a pártpolitikán.
Ez olyan téma. Nem szabad a továbbiakban zokszó nélkül tűrnünk, ahogy egyre csak hátrébb és hátrébb tolnak minket, mi pedig kínosan mosolygunk hozzá, nehogy ránk olvassák a tiltott szavak valamelyikét, aztán jaj nekünk!

Nem lehetünk olyan konzervatívok, mint annyian Nyugat-Európában, akik csak a tegnap balosai!

Ahogy Szakács, Szentesi Zöldi, Bayer vagy Horváth, úgy az én elvi kiállásomra és forintjaimra is számíthat mindenki, akinek a normalitásért vívott küzdelméért adott esetben büntetést kell fizetnie.
Arra buzdítok mindenkit, hogy tegyenek hasonlóképpen! – írja Trombitás Kristóf a Facebook oldalán


mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Előbb-utóbb minden a helyére kerül! Mutatjuk, miről van szó.

Bayer a Balaton körül kreténkedő Momentumosokat is kiosztotta