in , , ,

Hoppá! A szlovák sajtó vette védelmébe Magyarországot! „Guy Verhofstadt csak azért támadja Orbánt, mert az a magyarok érdekeit Amerika érdeke elé merte helyezni”

A Hlavné správy reagált arra, hogy Guy Verhofstadt nemes egyszerűséggel leárulózta Orbán Viktort.

Hlavné správy szlovák konzervatív napilap egy hosszú cikkben fejtette ki Orbán Viktor és Guy Verhofstadt – valamint az EP – viszonyát. Mint írták, „Guy Verhofstadt radikális globalista EP-képviselő árulónak nevezi Orbán Viktor miniszterelnököt”. Megjegyezték, a The European Conservative-ra hivatkozva, hogy

Guy Verhofstadt azon három európai parlamenti képviselő között van, akik a legtöbb pénzt keresik „mellékállásban”.

Idézték Verhofstadt reakcióját Orbán karácsonyi interjújára

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Guy Verhofstadt szimplán leárulózta Orbán Viktort a karácsonyi interjúja után. Az Orbán Viktorral megjelent karácsonyi interjúban a kormányfő arról beszélt: Ukrajna csak addig tud harcolni, amíg az Egyesült Államok támogatja pénzzel és fegyverrel, ha az amerikaiak békét akarnak, akkor béke lesz”. Ez volt az a mondat, amelyen Guy Verhofstadt kiakadt, szerdai Twitter-bejegyzésében úgy fogalmazott:

Erre már nincsenek szavak… Orbán áruló!”

A szlovák konzervatív lap az eset kapcsán leszögezte: „Az elmúlt években Verhofstadt – és az ALDE utódjának számító Renew Europe liberális föderalista képviselőcsoportjának más prominens képviselői – szokásává vált, hogy támadják Orbán Viktor miniszterelnököt, és szidalmazzák, amiért a magyarok érdekeit a Brüsszel-Washington tengely érdekei elé merte helyezni.”

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Elhunyt a legendás raliversenyző, Ken Block – Videó

Nem stadion – Brutális: évi 350 ezer (!) forintos emelést kapnak a nyugdíjasok idén! Az ellenzék hallgat