in ,

HOPPÁ! A jobboldalisággal nem vádolható Békesi László is nekiment Makinak: az ellenzéknek ideje megszabadulnia Márki-Zay Pétertől

A korábbi pénzügyminiszter szerint ugyanis a miniszterelnök-jelölt „megosztja, demoralizálja, elkedvetleníti, kiábrándulttá teszi és gyengíti” az egyesített ellenzék cselekvőkészségét.

Békesi László háborús metaforákkal tette nyilvánvalóvá, ideje megszabadulnia Márki-Zay Pétertől az ellenzéknek – írta meg az ATV.hu. Békesi közösségi oldalán a következőket írja:

„A vezénylő tábornokot megbízó haditanács tagjai – noha látják pozícióik romlását – egyelőre tanácstalanok és határozatlanok. Hiányzik az eltökéltség belőlük, hogy levonva a szükséges konzekvenciát, a minden téren untauglich parancsnokot leváltsa, leszerelje és tartalék állományba helyezze, helyette pedig megbízzon egy ütőképes, hiteles hadvezért az egyesített haderő irányításával, akinek van esélye győzelemre vezetni csapatait a döntő küzdelemben.”

Miközben Békesi szerint a legyőzendő ellenfél stabilizálja helyzetét és minden fronton erősíti pozícióit, hadállásai mögött mélyen beásva magát, várja a számára egyre biztosabb győzelemmel kecsegtető végső ütközetet.

 

 

Add tovább!

Ezek mérgeznek minket! Mérgező növény lehet az Aldi egyik termékében

Kötter nekiment Gundelnek: nem, kedves Gundel Takács Gábor!