in ,

Hoppá! A diákmunkások is SZJA mentességet kapnak! Videó

Azokat a fiatalokat is érinti a 25 év alattiak személyijövedelemadó-mentessége, akik diákszövetkezeteken keresztül vállalnak munkát.

Novák Katalin, a családokért felelős tárca nélküli miniszter közösségimédia-oldalán bejelentette,

a diákmunkásokat is érinti a 25 év alattiak szja-mentessége”.

 

Novák Katalin a közzétett videóban azt mondta, hogy “a fiatalok diákszövetkezeteken keresztül átlagosan havonta nyolcvan órát dolgoznak, ezért átlagosan bruttó 96 ezer forintot kapnak, így eddig nettó 81 ezer forintot vittek haza. Az szja-mentességnek köszönhetően ez az összeg több mint 14 ezer forinttal nő, így a teljes bruttó fizetést kézhez kapják nettó jövedelemként” – emelte ki a miniszter.

A miniszter videója:

 

 

!! Magasabb jövedelem, kedvező adózás! A 25 év alatti fiatalok életkezdését támogatja a jövő év januárjában induló SZJA-mentesség bevezetése. A Kormány döntése kedvezően érinti azokat a fiatalokat is, akik diákszövetkezeten keresztül vállalnak munkát: ők teljesen adó- és járulékmentesen kapják kézhez a fizetésüket. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a bruttó bérüket nettó jövedelemként kapják kézhez. Ma ennek további részleteiről is egyeztettünk ifjúsági szakmai szervezetekkel. Osszák meg a videót másokkal is, hogy 2022-től minél többen élhessenek ezzel a lehetőséggel!
⬇️⬇️⬇️

Közzétette: Novák Katalin – 2021. február 17., szerda

 

 

A videóhoz írt bejegyzésben az áll, hogy ennek további részleteiről csütörtökön ifjúsági szakmai szervezetekkel egyeztetnek.

(origo.hu)
Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Georg Spöttle nekiment az ellenzéknek: világ (lumpen)proletárjai egyesüljetek!

Agyhalál – 2.2 milliós fizetése mellett kiflivel és párizsivel hülyíti a szavazóit Jakab Péter

Back to Top